Social Media

The Body Shop Wild Argan Oil Rough Scrub


In de winter is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. Door de verwarming wordt de lucht in huis een stuk droger, waardoor je huid dus ook sneller uitdroogt. Daarom vind ik het zelf fijn om dan mijn huid vaker in te smeren met body lotion. En een scrub om alles dode huidcellen te verwijderen kan dan niet ontbreken!

Al weleens eerder heb ik een klein potje scrub van The Body Shop geprobeerd, maar een 'hardere' scrub, rough scrub, nog niet. Ik was hier wel benieuwd naar en besloot er een te proberen, namelijk de Wild Argan Oil Rough Scrub.Het is een grote pot scrub die 200 ml bevat. Hier kun je zeker een tijd mee doen! De verpakkingen van de scrubs vind ik erg leuk: de plaatjes op de deksels vind ik meestal wel mooi.

De Wild Argan Oil Rough Scrub heeft een uniek geur. De scrub is redelijk zoet, en ruikt een beetje naar noten. Dit klinkt misschien niet zo lekker, maar zelf vind ik de geur wel lekker. 


Hierboven zie je de ingrediënten die de scrub bevat. Zelf vond ik het wel komisch dat er in het product honing zit, dit had ik helemaal niet verwacht. De scrub heeft ook de kleur van honing: een oranje/bruine kleur.  
De scrub heeft een soort geleiachtige substantie en bevat grote deeltjes. Dit maakt de scrub wat grover, vandaar dat het ook een rough scrub is. Het is dus een vrij 'harde' scrub, waar je wel van moet houden. Persoonlijk vind ik dit wel fijn voor mijn lichaam, omdat dit me het idee geeft dat het product wat meer doet.

De scrub gebruikt je door ermee met ronddraaiende bewegingen je huid te masseren. Zo verwijder je dus de dode huidcellen, maar stimuleer je ook de bloedcirculatie. Ik vind de scrub erg fijn werken: ik merk dat mijn huid er zachter door wordt en de scrub laat ook nog een verzorgend laagje achter. Zo creëer je een beetje je eigen Hammam thuis! Nadat je het product gebruikt hebt, voelt je huid glad aan. De geur die de scrub achter laat is ook nog eens erg lekker, zelfs lekkerder dan hoe de scrub in het flacon ruikt!De Wild Argan Oil Rough Scrub vind ik een erg fijne scrub. De geur is lekker, hij doet z'n werk en hij laat zelfs een verzorgend laagje achter op de huid. Daarnaast kun je lang met zo'n grote pot van 200 ml doen. Mocht je van scrubs houden, dan is deze het proberen waard!

De Wild Argan Oil Rough Scrub is te koop bij The Body Shop voor €15,- (200 ml).

10 comments

 1. Ik vind de geur juist best wel lekker klinken! De kleur ziet er niet geweldig uit maar ik geloof wel dat het heerlijk is <3

  ReplyDelete
 2. Een vrij 'harde' scrub, daar moet je idd van houden. Ik gebruik dit soort van scrub graag op mijn lichaam. Het lijkt me lekker deze.

  ReplyDelete
 3. Deze lijkt me heerlijk! Ik heb zelf één scrub van The Body Shop; Moringa maar die gebruik ik vaak in de zomer omdat het een zomerse geur is. Deze lijkt me heerlijk voor in de winter :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Deze geur past inderdaad wel beter bij de winter!

   Delete
 4. Goede review! Dit lijkt me een heerlijke scrub. Ik ben ook wel benieuwd naar de geur aangezien ik hier nog geen ervaring mee heb.

  ReplyDelete
 5. Wat een fijne review, een en al liefde voor the body shop en de scrub lijkt mij heel erg fijn <3
  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 6. Met the body shop kan het meestal niet fout gaan ;) Ik hou wel van een wat grovere scrub! Deze geurlijn ken ik niet moet zeggen.

  ReplyDelete
 7. Ik ben echt dol op deze scrub! Persoonlijk houd ik wel van grove scrubs en de geur van deze is hemels <3

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD