Social Media

City Color City Chic Lipstick in One Of A Kind


Laatst had ik een bestelling geplaatst bij Boozyshop.nl, waar ik een aantal make-up producten had gekocht. Tot mijn verbazing mocht ik een gratis product uitzoeken, en daar zat deze mooie lipstick bij! Ik kende het merk nog niet, dus ik was erg benieuwd naar dit product. Vandaag deel ik mijn review over deze City Color City Chic Lipstick!

    
Dit merk was tot nu toe volledig nieuw voor mij, wat het juist wel leuk maakte! Ik kon kiezen uit een aantal kleuren lipsticks van dit merk, en koos uiteindelijk voor een neutrale oudroze/bruine kleur.

De verpakking van de lipstick voelt stevig aan, en ik vind 'm op zich wel mooi. Hij oogt niet erg duur, maar dat is de lipstick ook niet. De dop van de lipstick heeft een glanzend roze logo. Wel grappig, maar niet erg chique. 


De lipstick van City Color komt uit de Chic Lipstick lijn, en ik had N1 One Of A Kind gekozen. 


One Of A Kind is een hele neutrale kleur, echt een kleur voor elke dag. Ik vind het leuk dat het logo van City Color in de lipstick is verwerkt. Helaas gaat deze er natuurlijk af als je de lipstick gebruikt, maar alsnog een leuk extraatje! 


De lipstick is erg romig, en geeft een mooie glans. Normaal hou ik wat meer van matte lipsticks, maar omdat dit zo'n neutrale kleur is vind ik een glans er wel bij passen. Het lijkt ook wat meer op een getinte lippenbalsem dan een hele gepigmenteerde lipstick. 


Op de foto hierboven draag ik de lipstick. Zoals je kunt zien is hij heel mooi voor elke dag, omdat hij totaal niet opvallend is. Daarnaast vind ik de glans wel erg mooi, en voelt de lipstick lekker zacht aan op de lippen. De kleur van deze lipstick doet me aan Velvet Teddy van MAC denken, alleen nét iets rozer en natuurlijk glanzend in plaats van mat.

Een minpunt van deze lipstick is dat hij niet erg longlasting is. Omdat hij zo romig is, blijft hij niet zo lang zitten, zeker als je wat eet. De lipstick houdt zo'n 3 uur, maar je moet 'm gedurende de dag wel bijwerken. 


Hoewel ik niet mega enthousiast ben over deze lipstick omdat ik meer van matte lipsticks hou die lang blijven zitten, vind ik het een prima product. Als je op zoek bent naar een hele neutrale, romige lipstick, dan kan je deze lipstick zeker proberen. Hij voelt aan als een lippenbalsem, wat erg prettig is. Verder niet zo bijzonder, helaas!

De City Color City Chic Lipstick in One Of A Kind is onder andere te koop bij Boozyshop.nl voor €4,99.

12 comments

 1. Hij staat je wel erg goed! Mooi van kleur ook! Wel jammer dat je hem vrij snel moet bijwerken maar als ik de prijs ook zo bekijkt is dat niet heel erg ;)

  xxx
  htp://www.rockinheels.com

  ReplyDelete
 2. Tof dat je hem gratis uit mocht zoeken! Ik vind hem wel een beetje op Twig van Mac lijken, maar dan ietsje glanzender. Zulke kleuren zijn nooit mis :-)

  ReplyDelete
 3. Ik kreeg er laatst inderdaad ook een lipstick bij van dit merk. Het kleurtje staat je echt onwijs goed Wies! Alleen jammer dat hij niet zo longlasting is inderdaad..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lief, dankjewel! Dat is inderdaad wel iets minder...

   Delete
 4. Mooi kleurtje! Ik vind dat je de kleur goed kunt hebben :) Matte lipstick blijven idd beter zitten, dat vind ik ook wel prettig. Maar ik wissel graag zo nu en dan eens af.

  ReplyDelete
 5. Mooie kleur! Ik had hem wel iets lichter van kleur verwacht. De lipstick zelf ziet er namelijk best lichtroze uit. Zelf vind ik matte lipstick tegenwoordig ook mooier, maar dit soort romige lipsticks voelen dan wel weer fijner aan op de lippen.

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie kleur :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 7. Heel mooi kleurtje zeg! Staat je goed! -x-

  ReplyDelete
 8. De kleur vind ik heel erg mooi! Jammer dat hij niet lang blijft zitten!

  ReplyDelete
 9. Ik vind het een erg mooie lipstick, al hou ik zelf ook meer van matte. xo

  ReplyDelete
 10. Jammer dat hij niet zo lang blijft zitten, ik vind het wel een prachtige kleur! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD