Social Media

Essie Lady Like


Vandaag heb ik weer een nieuwe review voor jullie, namelijk van Lady Like van essie. essie is, zoals jullie misschien al wel weten, een van mijn favorieten merken als het gaat om nagellak. Ze zijn wel aan de prijzige kant, maar ik vind het het wel waard.
Lady Like van essie is een oudroze kleur die een beetje naar het paarse neigt. Persoonlijk vind ik het een hele aparte kleur, maar wel erg mooi. Het is wel echt een koele kleur, waar je wel van moet houden. De nagellak zal denk ik vooral mooi staan bij wat bruinere handen of gebruinde handen door de zon. 

De kwastjes van de essie nagellakjes zijn naar mening erg fijn. Ze zijn breed, waardoor je nagels snel kunt lakken en je er niet zo vaak overheen moet om je nagel volledig te lakken. Daarnaast vind ik de flacons van essie er ook erg leuk uitzien: niet bijzonder, maar wel schattig. De witte dop maakt het flacon heel clean, en hij staat ook mooi als decoratie op je kaptafel of op een plankje aan de muur.
  
  

En dan natuurlijk de nagellak als 'ie aangebracht is! Op beide foto's hierboven heb ik twee laagjes aangebracht. Met een laagje dekt de nagellak ook al aardig goed, maar zelf breng ik eigenlijk altijd twee laagjes aan. Dit vind ik er meestal net wat mooier uitzien, omdat de kleur dan vaak ook wat intenser wordt. 

De nagellak brengt erg fijn aan, en blijft zeker 4 of 5 dagen goed zitten. Dit is bij mij meestal het geval als ik essie nagellak draag, wat natuurlijk een enorm pluspunt is. Soms blijven de lakjes zelfs een week mooi op mijn nagels zitten. Ook vind ik het heel prettig dat de nagellak best snel opdroogt in vergelijking met andere nagellak merken. 

Wel moet ik zeggen dat het niet helemaal mijn kleur is, ook al vind ik het op zich een mooie kleur. Ik vind dat het niet zo mooi bij mijn handen staat, en ik draag liever andere kleuren. 


De kleur is niet mijn favoriet, maar als je van dit soort tintjes houd is het misschien wel iets voor jou. essie nagellak is top, en ik vind ze het geld dubbel en dwars waard. Daarnaast heb je bij drogisterijen of op websites zoals bol.com of themakeupspot.nl weleens aanbiedingen waardoor ze afgeprijsd zijn. Hierdoor kun je ze toch wat goedkoper scoren!

Essie Lady Like is onder andere te koop bij Etos, bol.com of themakeupspot.nl voor €9,99 per stuk.

15 comments

 1. Ik vind 'm juist een beetje bruinig lijken! Een erg mooie nude kleur.

  ReplyDelete
 2. Ik zie niet echt dat het oud roze is op de foto maar inderdaad meer bruin. Ik ben ook echt een Essie fan.

  ReplyDelete
 3. Het is een prachtig kleurtje, ik ben ook echt een Essie fan.

  ReplyDelete
 4. Oehh Essie is zo fijn! Mooi kleurtje :)

  ReplyDelete
 5. Dit is echt een mooie kleur! Een van de weinige kleuren die ik nog niet heb, zelfs. Ben echt een Essie verzamelaar, haha :-)

  ReplyDelete
 6. Oh, wauw deze nagellak is mooi hoor!! X

  ReplyDelete
 7. Wat een mooi lakje! Ik hou van dat soort kleurtinten. Echt pretty <3
  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 8. Ik vind hem mooi eruit zien maar het is niet iets wat ik snel zou dragen! -x-

  ReplyDelete
 9. Heel erg mooi! Ik ben dol op nude kleuren op m'n nagels.

  ReplyDelete
 10. Wat een mooi kleurtje! Ik scoor mijn Essie lakjes vaak in de aanbieding omdat ik ze toch wel duur vind. Maar ze zijn zeker wel het geld waard!

  ReplyDelete
 11. Wat een mooi lakje! Ook erg mooi van kleur!

  xxx
  http://www.rockinheels.com

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD