Social Media

KIKO Rebel Romantic: Intensively Lavish Lipstick en Rebel Bouncy Blush


Laatst was ik op de webshop van KIKO aan het kijken, om eventueel nog wat leuke producten te scoren en te reviewen. Natuurlijk nam ik ook even een kijkje tussen de afgeprijsde producten, en daar vond ik deze prachtige blush en lipstick uit de Rebel Romantic collectie! Vandaag ga ik deze producten voor jullie reviewen.


Deze lipstick en blush van de Rebel Romantic collectie zijn in het najaar van 2015 uitgekomen. Helaas heb ik ze nu pas ontdekt! De producten waren namelijk in de sale, maar de lipstick is jammer genoeg al uitverkocht.Toch besloot ik beide producten te reviewen op mijn blog, aangezien ze er alleen al prachtig uitzien! Ik koos voor de Intensive Lavish lipstick in de kleur 03 Luscious Red en de Rebel Bouncy blush in de kleur 03 Treasure Rose. Beide producten zitten in een paarse kartonnen verpakking, met roségouden letters. Ook de huls van de lipstick en het doosje van de blush zijn in een roségouden kleur, I love it! Ik vind de producten er prachtig en luxe uitzien.


De lipstick 03 Luscious Red is een felrode lipstick, een 'klassieke' rode kleur maar nét een tikkeltje feller. De finish is niet mat, maar ook niet echt glanzend. Je kunt het vergelijken met een satin finish van MAC. De blush 03 Treasure Rose is een mooie oudroze kleur, en de kleur is een beetje dof. Zelf heb ik nog geen blush in deze kleur in mijn bezit, wat het extra leuk maakte om deze te testen. Ook is het een creamy-achtige blush, een hele aparte substantie. Daarnaast is de finish matglanzend, maar neigt meer naar het matte toe.

  

  
  
De kleuren van beide producten vind ik prachtig. De lipstick is een mooie felle kleur rood, en ook van de kleur van de blush ben ik fan. Een kleur voor elke dag waardoor je een mooie blos op je wangen krijgt, en die je zo intens kan maken als je wil.
Hierboven draag ik zowel de lipstick als de blush. Zoals je misschien kunt zien, is de kleur van de lipstick vrij koel. Hier moet je wel van houden, maar persoonlijk vind ik 'm wel erg mooi. De blush vind ik echt prachtig, en ben dan ook erg enthousiast over de kleur! Hij geeft een natuurlijke blos, en past waarschijnlijk bij veel (lichte) huidskleuren.Zoals je misschien al merkt, ben ik enthousiast over beide producten! Vooral de blush vind ik erg fijn, maar de lipstick mag er ook zeker wezen. Niet alleen de producten zijn pretty in gebruik, de verpakkingen zijn ook nog eens stunning. Ik heb nog nooit zulke mooie luxe producten gezien bij een redelijk 'budget' merk, dus well done, KIKO! Ik baal wel een beetje dat ik de producten nu pas heb ontdekt, want ik had graag nog meer producten uit de Rebel Romantic collectie willen testen. Het zijn echt prachtige producten, en ze zijn hun geld meer dan waard. Daarnaast heb ik ze wel in de sale kunnen scoren, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Mocht je benieuwd zijn naar de blush, als het goed is is 'ie nog te bestellen, maar wees er snel bij!

De KIKO Intensively Lavish lipstick was €6,90 (€3,90 in de sale) en de Rebel Bouncy blush was €9,90 (€4,90 in de sale). 

13 comments

 1. De blush en de lipstick zien er goed uit, prachtige kleuren ook <3

  ReplyDelete
 2. Wow, super mooie producten, Kiko producten zien er altijd zo luxe uit!

  ReplyDelete
 3. Ah wauw wat een mooie lipstick! Ik hou van rood, en wat leuk dat ze in de sale waren. <3
  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige producten. Dat heb je mooi weten vast te leggen op foto :)

  ReplyDelete
 5. Ik hou wel van het 'koele' rood! Ik heb ook 2 producten uit deze lijn, ook een blush en een lipstick. Alleen de vormgeving vind ik al top! Kiko is echt fijn!

  ReplyDelete
 6. Die verpakkingen zijn inderdaad echt super mooi <3 jammer dat ze niet meer te koop zijn :( zelf heb ik de kleur Lusty Peony van deze lijn, lipstick en lipliner. De pigmentatie is echt super goed, smeert fijn uit en blijft goed zitten! Maar die kleur van die blush btw is ook super mooi <3

  ReplyDelete
 7. Wat een supermooie producten! Die lipstick staat je werkelijk prachtig! x

  ReplyDelete
 8. Deze collectie is nog steeds één van mijn favorieten!

  ReplyDelete
 9. Wat mooi zeg! Kiko heeft hele fijne producten en mooie verpakkingen. Ik ben zo blij dat we de producten nu ook hier gewoon makkelijk kunnen krijgen!:-D

  ReplyDelete
 10. Ik houd echt van Kiko. De lipstick staat echt heel mooi bij jouw lichte huid!

  ReplyDelete
 11. Oh wauw, wat een mooie producten! Ik vind dat Kiko me sowieso nooit echt teleurgesteld heeft.

  ReplyDelete
 12. De blush is net als de lipstick echt prachtig! -x-

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD