Social Media

Mijn MAC Lipstick Stash


MAC lipsticks zijn geliefd bij heel veel beautybloggers, en zo ook bij mij. Sinds ik mijn eerste MAC lipstick heb, ben ik helemaal verkocht. De MAC lipsticks die ik heb zijn stuk voor stuk erg fijn, en ik gebruik ze met heel veel plezier. Vandaag deel ik daarom mijn MAC lipstick stash met jullie!


Zoals op de foto's te zien is, heb ik 6 MAC lipsticks in mijn bezit. De allereerste MAC lipstick die ik kocht, was Dark Side. Hierna zijn er nog een aantal bijgekomen, tot aan de laatste die ik in de kerstvakantie kocht: Stone.


Hierboven zie je de namen van alle lipsticks. Van links naar rechts: Velvet Teddy (matte), Faux (satin), Twig (satin), Whirl (matte), Stone (matte) en Dark Side (amplified). Deze volgorde is overigens op alle foto's hetzelfde. Zoals je misschien al merkt, hou ik erg van matte lipsticks. Daarnaast vind ik satin ook een hele fijne finish: deze lipsticks zijn niet mat, maar ook niet glanzend. Ze zitten er een beetje tussenin. Dark Side heeft een amplified finish, en is dus redelijk glanzend. Dit is ook op de swatchfoto hierbeneden te zien. 
Van links naar rechts: Velvet Teddy, Faux en Twig.

       
Van links naar rechts: Whirl, Stone en Dark Side.Hier op de foto zie je goed hoe de finishes eruit zien van MAC. Velvet Teddy, Whirl en Stone zijn mat, Faux (review) en Twig hebben een satin finish en Dark Side (review) een amplified. Omdat ik erg van matte lipsticks hou, draag ik Dark Side om eerlijk te zijn niet zo vaak. Ik vind het een prachtige kleur, maar de finish vind ik wat minder.

Mijn favoriet is Velvet Teddy (review). Dit is een hele draagbare kleur, een voor elke dag. Deze is zelfs op aan het gaan, zo jammer! Faux vond ik erg fijn, maar toen ik Velvet Teddy kocht besefte ik dat ik meer van wat bruinere kleuren hou. Ik vind Faux eigenlijk net iets te roze.

Stone en Whirl zijn op dit moment ook grote favorieten van mij. Whirl (review) draag ik erg vaak, net als Stone (review). Stone is een hele aparte kleur, waar je echt van moet houden. You either love it or hate it. Ik snap best als mensen deze kleur niet mooi vinden, aangezien hij nogal grijzig is.Ik ben enorm blij met deze lipsticks van MAC. Ze brengen makkelijk aan, blijven goed zitten en ik vind de kleuren prachtig. In de toekomst ga ik zeker nog andere MAC lipsticks kopen. De volgende lipsticks die ik graag zou willen zijn Diva en Honeylove. 

Welke MAC lipsticks hebben jullie?

MAC Lipsticks zijn onder andere te koop bij Douglas en MAC Stores voor €19,50.

22 comments

 1. Dat zijn echt mooie kleuren allemaal! Love Mac 👌🏻

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige kleuren heb je zeg! Grappig dat Whirl je favoriet is, die kleur staat mij jammer genoeg echt niet.

  ReplyDelete
 3. Mooie kleurtjes! Ik heb Faux nog op mijn wishlist staan.

  ReplyDelete
 4. Merci pour les swatchs ;) cette sélection est pour moi les meilleurs de Mac !

  ReplyDelete
 5. Prachtige collectie heb je! Mooie nude tinten, hou ik ook echt van. Stone & Faux zijn ook echt mijn favorieten, ik hou echt van de koele grijze ondertoon in Stone! Liefs

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie collectie! Prachtige nude kleurtjes.

  ReplyDelete
 7. Mooie kleurtjes! Ik heb zelf Diva die is zeker heel mooi! Twig en whirl lijken me ook erg mooi! Liefs

  ReplyDelete
 8. Je hebt wel echt de mooiste kleuren uitgekozen vind ik! Diva is ook zo'n mooie.

  ReplyDelete
 9. Mooie alledaagse MAC kleurtjes heb je. ik heb zelf Kinda Sexy, Diva, MAC Viva Glam I, Chatterbox en Speak Louder. Ik wil zelf nog heel graag Ressently Red aanschaffen. Pracht kleur is dat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Speak Louder ken ik helemaal niet! Die ga ik zo opzoeken :)

   Delete
 10. Ik vind het altijd zo leuk om te zien wanneer je ziet dat de lipsticks opraken, ik kan direct zien welke je favorieten zijn en dat je ze zo ontzettend veel draagt. Velvet Teddy is ook écht een mooie tint. Toevallig droeg ik gisteren Stone en ik vind hem met de dag mooier worden. Whirl staat nog op mijn wishlist..

  ReplyDelete
 11. stone en whirl staan nog op mijn lijstje om te bestellen! liefs

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie kleuren heb je al in je bezit. Whirl staat op mijn wishlist.liefs Natasja

  ReplyDelete
 13. Ah wauw wat een prachtige lipsticks! Ik heb faux ook en vind dat zo'n prachtig kleurtje. <3

  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 14. Mooie verzameling! Ik vind die twig echt heel mooi! -x-

  ReplyDelete
 15. Wat een mooie collectie, wauw! Ik vind de eerste drie kleurtjes echt prachtig. Ik heb ook een flinke collectie, maar Pink Plaid en Mehr zijn mijn favorieten. x

  ReplyDelete
 16. Wauw mooie collectie heb je! Ik ben ook dol op de lipsticks van Mac, Faux heb ik ook in mijn bezit en draag ik graag<3

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD