Social Media

Valentine's Day Giveaway: telefoonhoesje of laptopskin!


Vandaag iets anders voor jullie dan een review of beauty artikel, namelijk een winactie! Het leek me erg leuk om een winactie te organiseren voor Valentijnsdag, en een van jullie de gelukkige winnaar te maken. Lees snel verder voor de voorwaarden als je mee wil doen!


Een tijdje geleden schreef ik een artikel over een iPhone 6 hoesje die ik van het merk Caseapp had gekregen (lees hier mijn review). Op Caseapp verkopen ze erg leuke hoesjes voor de iPhone, maar ook voor mobieltjes van Samsung. Daarnaast verkopen ze ook laptopskins voor Macbooks. Je kunt voor een standaard ontwerp gaan, maar je hebt ook de mogelijkheid om de hoesjes of skins zelf ontwerpen. Een leuke foto of een plaatje van internet, het kan allemaal. Je kunt ook tekst toevoegen, dus je kunt bijvoorbeeld een lief berichtje erop laten drukken en 'm als cadeautje geven! Een perfect cadeautje voor Valentijnsdag dus! Voor je lieve vriend, een lieve vriendin of gewoon aan je (single!) zelf!

  
Ik ben echt heel enthousiast over de iPhone hoesjes van Caseapp: ze zijn erg mooi, en van goede kwaliteit. Ze bieden misschien geen optimale bescherming, maar ze zijn natuurlijk wel erg leuk en fashionable! Ook blijven ze lang mooi: meestal worden witte hoesjes na een tijdje 'viezig', maar dat is bij deze hoesjes helemaal niet het geval! Een groot pluspunt dus.


Wil je ook zo'n mooie hoesje of een laptopskin winnen en misschien zelfs ook ontwerpen? Volg dan deze regels! (Let op: deze stappen zijn verplicht.)
1. Volg @caseapp op Instagram.
2. Volg @natureofhappinessnl op Instagram.
3. Laat onder dit artikel op mijn blog even een reactie achter dat je meedoet (met een geldig e-mail adres!).

Dat is alles wat je moet doen! Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mijn blog volgt op Bloglovin' (Nature of Happiness) en mij op Twitter: @wieskerrebijn

De winactie duurt tot 14 februari 20:00u. Je hebt een week de tijd om met de winactie mee te doen. Helaas kun je dus op 14 februari na 20:00u niet meer meedoen. Nadat de winactie gesloten is, zal de winnaar zo snel mogelijk bericht worden over de winactie.

Succes!!
Deze winactie is in samenwerking met Caseapp.

14 comments

 1. Leuke winactie! Heb helaas geen iphone dus ik sla deze over! -x-

  ReplyDelete
 2. Ooh waarom volgde ik je nog niet op Instagram, wat een prachtige feed heb je daar. Als ik op Instagram door foto's heen ga scrollen moet dat natuurlijk wel met een mobiel mét een fashionable hoesje, dus ik doe graag mee. Ik volg beide accounts vanaf nu op Instagram (@brittvanommeren), en ik volgde je al langere tijd via Bloglovin. Duimen maar! Mijn email is trouwens brittvanommeren@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Wat een feestje! Ik doe heel graag mee! Ik volg jullie op instagram en jou op bloglovin :-) (liesvan88)

  ReplyDelete
 4. Waar heb je die mooie kwasten die ook op de foto staan vandaan? :)

  ReplyDelete
 5. Wat ontzettend leuke win-actie! <3 Ik heb al genoeg hoesjes, ik laat liever iemand anders winnen <3

  ReplyDelete
 6. Oh super leuk! Toevallig staat een marmeren telefoonhoesje nog op mijn verlanglijstje! Ik heb alle stappen gedaan en mijn email adres is blog@stylebygina.nl! Duimen maar :p...

  ReplyDelete
 7. Hoesjes zijn altijd fijn om te hebben :) En marmer vind ik mooi! Ik doe graag mee.

  ReplyDelete
 8. Wat een super leuke give-away Wies. I'm in! mijn e-mail is florence.wijnen@hotmail.com :) liefs!

  ReplyDelete
 9. Ah supertoffe winactie💋❤️! I'm in :) mijn email is veertjexveerle@outlook.com

  ReplyDelete
 10. ik doe mee!! Wat een mooie insta en leuke hoesjes! Mijn mail is: wilgroot@gmail.com)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD