Social Media

Een weekendje Amsterdam


Het is alweer eventjes geleden, maar eind februari ging ik samen met mijn moeder een weekendje naar Amsterdam. Ik kom zelf niet zo vaak in Amsterdam, dus dan is het extra leuk om de stad weer te bezoeken en leuke dingen te doen. Ook wilden mijn moeder en ik graag naar twee tentoonstellingen in het Rijksmuseum: Breitner's kunstwerken, en de tentoonstelling 'Catwalk'. Tijd voor een dagje Amsterdam dus!
Toen we op het station aankwamen, gingen we natuurlijk even langs KIKO en Victoria's Secret. Helaas heb ik bij beide winkels niets leuks kunnen vinden. Ik ben ook niet zo'n grote fan van veel ondergoed van Victoria's Secret, ik vind het soms om eerlijk te zijn een beetje ordinair.We hadden heel veel geluk met het weer: het hele weekend scheen de zon! Natuurlijk was het wel fris buiten, maar met de zon was het zeker te doen. De eerste dag wilden we graag naar de Amy Winehouse tentoonstelling gaan in het Joods Historisch Museum. Helaas ging deze pas de maandag erop open! Uiteindelijk zijn we gewoon lekker door de stad gaan lopen, en hebben we nog wat winkels bezocht.


 's Avonds zijn we bij een Italiaans restaurant gaan zitten en hebben een pasta gegeten. I love pasta!
  Door AccorHotels werd ik uitgenodigd voor een overnachting in het Ibis Hotel bij Schiphol, Amsterdam. Het hotel ligt wel iets buiten Amsterdam, maar gelukkig kun je Schiphol makkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Daarnaast zijn er gratis pendelbusjes die heen en weer rijden tussen Schiphol en het hotel, erg handig! 

De entree van het hotel zit er mooi en modern uit. De kamers zijn eenvoudig en simpel, maar voldoen aan alle eisen. De slaap- en badkamer waren allebei prima en schoon. Mijn moeder en ik hebben heerlijk in het lekkere bed geslapen!Het ontbijt van het hotel was uitgebreid, dus daar hebben mijn moeder en ik lekker van kunnen genieten! We hebben daarom allebei ook enthousiast een groot ontbijt uitgekozen. Ik zou elke ochtend wel zo'n ontbijt willen!

 

  


De laatste dag zijn we naar het Rijksmuseum geweest, waar we echt van genoten hebben. De tentoonstellingen waren prachtig, zoals je op de foto's ook al kunt zien. Het gebouw van het Rijksmuseum vind ik ook altijd zo mooi, van binnen en buiten.

Na het Rijksmuseum hebben we nog even wat geluncht, en toen stapten we helaas alweer de trein in op weg naar huis. Het was een kort, maar leuk weekendje! Ik heb ervan genoten, en ik werd er weer aan herinnerd hoe leuk Amsterdam eigenlijk is om een dagje naartoe te gaan. Dat ga ik zeker vaker doen! En bedankt AccorHotels voor de leuke overnachting!

Dit artikel is in samenwerking met AccorHotels.

2 comments

  1. De Victoria's Secret in A'dam op het station verkoopt toch helemaal geen ondergoed? Alleen luchtjes en accesoires enzo, tenminste, de laatste keer dat ik daar was dan. Rijksmuseum is ook erg mooi! Lekker zo'n weekendje :D

    ReplyDelete
  2. Aaah heerlijk zo'n weekendje weg! En wat een leuke dingen hebben jullie gedaan. Ik moet ook echt nodig een keer naar het Rijksmuseum.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD