Social Media

KIKO Smart Lip Pencils


Een hele tijd geleden plaatste ik een bestelling op kikocosmetics.com. Helaas heb ik het erg druk gehad, en heb ik de kans niet gekregen om over alle producten een artikel te plaatsen. Maar, vandaag weer een review voor jullie! Dit keer van de Smart Lip Pencils van KIKO.

De laatste tijd ben ik helemaal weg van lipproducten, en vandaar dat ik ook een heleboel lipproducten bestelde. Ik was erg benieuwd naar de lip pencils van KIKO, en besloot er een aantal te kopen om uit te proberen. 


Ik besloot om vijf lip potloden te bestellen: 700 Light Sienna, 704 Brick Red, 706 Classic Red, 710 Rouge Noir en 712 Rose Mauve. De lip pencils komen in een zwarte huls, en hebben zilveren details. Niet bijzonder, maar wel mooi!    
Persoonlijk hou ik erg van bruintinten, en wat opvallendere kleuren op mijn lippen. Ik ben zelf niet zo'n fan van roze liptinten, dus daarom heb ik een aantal bruintinten en rood/paarstinten uitgezocht, met uitzondering van 712. Deze lip pencil is wel roze.

   
Hierboven zie je nog een keer alle kleuren:
700 Light Sienna - een bruine nudetint
704 Brick Red - dit is een echte bruintint naar mijn mening, een stuk donkerder dan 700
706 Classic Red - een felle roodtint, een klassieke kleur!
710 Rouge Noir - een berry-achtige paarstint
712 Rose Mauve - een oudroze tint


En dan de swatches! Om eerlijk te zijn vind ik alle kleuren mooi, maar mijn favorieten zijn 700 (de eerste kleur) en 710 (de vierde kleur). 700 is een prachtige kleur voor overdag, en 710 is perfect als je opzoek bent naar een opvallende, donkere kleur. 704 vind ik wel mooi, maar ik moet er wel erg aan wennen omdat het een échte bruintint is. 706 vind ik wel erg mooi, en hoewel ik niet zo vaak voor felle roodtinten kies, ben ik van plan deze zeker te dragen. Om eerlijk te zijn vind ik 712, de oudroze tint, net iets te flets. Ik ben geen roze fan, en helaas merk ik steeds vaker dat ik het niet mooi vind bij mezelf. Maar alsnog een prachtig kleurtje!

De lip pencils brengen allemaal gemakkelijk aan, en ze zijn zeker niet te stroef tijdens het aanbrengen. Ook zie je geen velletjes nadat je de lip pencil hebt aangebracht, tenzij je extreem droge lippen hebt natuurlijk. Ze drogen je lippen wel iets uit omdat ze niet bepaald verzorgend zijn, maar persoonlijk vind ik dit niet storend. Daarnaast blijven ze zeker een paar uur goed zitten, zelfs na eten of drinken!


Al met al, ben ik enorm tevreden over deze lip pencils van KIKO. Ze zijn fijn in gebruik, KIKO heeft prachtige kleuren in het assortiment én ze blijven goed zitten. Helaas voelen ze na een tijdje wat droger aan op de lippen, maar je kunt natuurlijk ook niet verwachten dat semi-matte lip pencils erg verzorgend zijn. Daarnaast zijn ze ook nog erg goedkoop, dus ik raad ze zeker aan!

De KIKO Smart Lip Pencils zijn te koop in KIKO filialen of op kikocosmetics.com voor €2,50 per stuk.

5 comments

 1. Ze zijn erg verschillend van kleur maar wel erg mooi! Ga ik onthouden :D

  ReplyDelete
 2. Nice colors!!! Do you want to be friends with me on bloglovin? If yes, just follow me and I'll follow your blog back ASAP!<3 http://www.bloglovin.com/blogs/anna-alina-3947784

  ReplyDelete
 3. Hoe voelen ze op je lippen? Ik heb potloodjes van Essence, maar dat vind ik 3x niks. Ontzettend hard zijn ze en ze brengen stroef aan. Ook komt daar amper kleur vanaf helaas. Miskoop! Hopelijk zijn deze beter :) dan ga ik ook eens kijken binnenkort.

  ReplyDelete
 4. Zitten mooie kleuren tussen! Gebruik je ze alleen om je lippen te tekenen of helemaal over de lippen? Dan is het inderdaad wel minder prettig als ze droog aanvoelen na een tijdje. Maar 2,50 is geen geld!

  ReplyDelete
 5. Dat is echt geen geld! Ik hou zelf ook heel erg van lippotloden. Om droogte te voorkomen doe ik er vaak een beetje lippenbalsem op. Echt super mooie kleuren!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD