Social Media

Spring Fashion Items


Spring is coming! Of ja, helaas is er aan het weer niet veel te merken, maar over een kleine twee weken is het weer officieel lente. Waarschijnlijk kijken velen van jullie, ik in ieder geval!, er weer naar uit. Om eerlijk te zijn hou ik wel van de winter, maar heb ik niet veel sneeuw en ijs gezien. Omdat het bijna alleen maar geregend heeft, ben ik wel weer toe aan de lente. Lekker op een terrasje een drankje drinken met de zon die op je gezicht schijnt, heerlijk!

Een nieuwe garderobe kan natuurlijk niet ontbreken bij het uitbreken van de lente. De lentecollecties hagen al weer volop in de winkels, en zo zijn er ook weer leuke nieuwe items bij Sans-online te koop! Hierboven zie je mijn favorieten voor de lente van deze webshop!

Tijdens de winter heb ik eigenlijk alleen maar donkere kleuren gedragen, en met name zwart. Zwart is nu eenmaal een hele makkelijke kleur, en stiekem is het ook een beetje mijn favoriete kleur geworden - als dit mogelijk is. Het liefst draag ik elke dag een zwarte broek, en als het even kan, een zwarte blouse. In de lente oogt dit vast een beetje depressief, vandaar dat ik nu wat lichtere items uitgekozen heb voor een frisse start van de lente.

Persoonlijk hou ik heel erg van streepjes: het ziet er vrolijk en leuk uit. Eigenlijk draag ik niet zo vaak jurkjes en rokjes, maar hopelijk komt daar verandering in als het buiten wat warmer wordt! Een beige 'trenchcoat' vind ik ook erg leuk voor de lente, en daarnaast zijn witte sneakers ook overal te vinden. Deze sneakers zijn bijvoorbeeld van de Mango, maar je vindt ze eigenlijk overal wel terug. Sinds ik een paar maanden geleden mijn allereerste sneakers gekocht heb (m.u.v. Converse), draag ik ze erg graag. Ik vond het nooit bij mij passen, maar ze lopen zó fijn dat ik nog wel een paar zou willen hebben. En nog een van mijn favoriete items: een witte blazer. Elk jaar zie ik ze weer in de winkels hangen, en twijfel ik of ik er een wil kopen. Wit kan bij mij af en toe een beetje flets staan, maar in combinatie met een leuk jurkje of gewoon een simpele spijkerbroek en t-shirt lijkt het me zo leuk staan. 

Sans-online heeft mooi aantal merken, waaronder Mango, Vila, ONLY en Vero Moda. Veel items van hierboven zijn ook van deze merken, en het liefst zou ik al deze items in mijn kast hebben willen hangen! En heb ik even geluk: Sans-online heeft een Bloggers Battle georganiseerd waar jij, net als ik, aan mee kunt doen! Doe mee, en wie weet win je wel €500,- shoptegoed! Zelf doe ik in ieder geval graag mee met deze battle, jullie ook? Je kunt nog meedoen tot 9 maart, dus wees er snel bij!

Welk item van hierboven vinden jullie het leukst?

4 comments

 1. Ik vind de jas en suede rokje het leukst! Heb ook zo zin in de lente :D

  ReplyDelete
 2. Heerlijk dat de lente weer komt en ook weer allemaal mooie collecties. Ik vind de witte blazer in combinatie met het grijze shirt mooi.

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie items! Ik kan ook niet wachten tot het zonnetje weer eens van zich laat zien!

  ReplyDelete
 4. Ohhh wat een leuke items! Ik vind de jas heel erg leuk <3

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD