Social Media

Spring outfits!


Gelukkig begin je het aan het weer te zien: het wordt weer lente! De zon begint weer volop te schijnen, en die bloesem is begint langzaam te bloeien. Warmer weer betekent natuurlijk ook, nieuwe collecties in kledingwinkels!

Hoewel ik niet drastisch veel verander aan mijn kleding als een nieuw seizoen begint, vind ik lichte kleuren wel echt bij de lente horen. Zelf ben ik fan van streepjes, en die zal ik ook zeker gaan dragen. Legergroene parka's in de lente vind ik ook erg leuk: ze zijn stoer, en je kunt het makkelijk combineren. Om eerlijk te zijn hou ik meer van zwart dan bruin, maar omdat bruin voor mijn gevoel ook wel echt bij de lente hoort, heb ik de kleur terug laten komen in de samengestelde outfits!

Zoals je kunt zien heb ik een paar lente outfits bij elkaar gezocht! Alle kledingstukken zijn van Esprit, en zijn zowel online als in de winkels verkrijgbaar. 


Outfit 1 is een vrouwelijke outfit met een jurkje en mooie hoge hakken. Omdat ik er zelf van hou om verschillende stijlen te combineren, leken een parka en een hoedje me ook wel geschikt voor deze outfit. Vrouwelijk en elegant, maar toch een beetje edgy.


De tweede outfit is in z'n geheel wat stoerder. Persoonlijk vind ik boyfriend jeans heel erg leuk, dus vandaar dat ik deze broek gekozen heb. Weer vind ik het leuk om stoer met vrouwelijk te combineren, en ik vind een nette broek op een ripped jeans dan ook erg leuk staan. Hoewel ik normaal nooit sneakers draag, zie je witte sneakers steeds meer en begin ik het ook steeds leuker te vinden.


De laatste outfit is het meest zomers, en wat meer geschikt voor het echte warme weer. Wie weet zit er ineens een hele warme dag tussen! Zwart-wit doet het altijd goed, en ik hou echt van de vorm van dit jurkje. De outfit is wat braaf, maar wel leuk voor een wat nettere gelegenheid.


Een lekker geurtje kan in de lente natuurlijk ook niet ontbreken! In de lente vind ik het zelf altijd lekker om een frissere geur te dragen, en ook vaak een zoetere geur. Niet té zoet, want daar ben ik echt geen fan van. Deze drie geurtjes, La Vie Est Belle van Lancome, Daisy Dream van Marc Jacobs en Alien Extraordinaire van Thierry Mugler, vind ik allemaal erg lekker, en wat mij betreft zijn ze ook erg geschikt voor de lente (en zomer!). Deze geurtjes zijn onder andere te koop bij Douglas en Ici Paris XL.

Nu ik deze outfits heb samengesteld, krijg ik al helemaal zin in de lente! Op het echte warme weer moeten we waarschijnlijk nog wel even wachten, maar ik kan in ieder geval niet wachten om weer zonder jas naar buiten te gaan!

Welke outfit vinden jullie het leukst? En hebben jullie ook al zo'n zin in de lente?

6 comments

 1. Heerlijk inderdaad dat de lente er weer aankomt volgende week eindelijk officieel! Je hebt mooi outfits samengesteld zelf vind ik vooral outfit 2 erg mooi.

  ReplyDelete
 2. Die tweede outfit is zo leuk! En die luchtjes passen er ook goed bij :D ik heb zin in de lente!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke outfits! Vooral outfit 1 vind ik erg leuk. Laat de lente maar komen!

  ReplyDelete
 4. Oh die jurken zijn zoooooo mooi :)

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke inspiratie! Vooral outfit drie vind ik echt geweldig. Hoop dat het snel warmer wordt;)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD