Social Media

The Balm Mary-Lou Manizer


Zo vaak heb ik deze highlighter voorbij zien komen op verschillende blogs: de Mary-Lou Manizer van The Balm. Iedereen was (en is) er zo enthousiast over, en omdat ik natuurlijk niet achter kon blijven, heb ik deze highlighter ook besteld.


De Mary-Lou Manizer komt in een schattige verpakking met een tekening van een vrouw op de voorkant. Ik had nog nooit iets van het merk The Balm geprobeerd, en was daardoor extra benieuwd. Van sommige oogschaduwpalettes heb ik ook al goede verhalen gehoord, die ik in de toekomst ook nog graag wil uitproberen.
De verpakking van de highlighter is redelijk simpel, maar het formaat is erg handig. Omdat het product zo dun is, kun je 'm makkelijk meenemen op vakantie zonder dat het veel ruimte inneemt. Daarnaast vind ik het enorm fijn dat er een spiegeltje in de verpakking zit. Bij Mineralize Skinfinishes van MAC is dit niet het geval, en ik merk toch dat dit best belangrijk is, zeker op reis.Hoewel ik eigenlijk meer van highlighters met een warme ondertoon hou, is de Mary-Lou Manizer niet té koel en ben ik erg onder de indruk. De highlighter heeft een opvallende, maar prachtige gouden glans. Persoonlijk hou ik er wel van als de highlighter goed te zien is, en breng ik 'm enthousiast aan (waardoor ik moet uitkijken dat ik mezelf niet omtover tot een discobal). De highlighter bevat geen grove glitters, en is in dat opzicht wel 'subtiel'. 


Omdat ik deze highlighter al een tijdje in mijn bezit heb, kan ik zeggen dat ik 'm met heel veel plezier elke dag gebruik. Het is een prachtige highlighter, en ik kan 'm zeker aanraden als je net zoals ik dol bent op highlighters. Het is een gehypet product, maar ik vind 'm het geld meer dan waard. 

De Mary-Lou Manizer van The Balm is onder andere te koop bij The Make Up Spot en Douglas voor €21,50/€21,95.

5 comments

 1. Dit blijf ik een prachtige highlighter vinden. Ik moet hem nog steeds zien te scoren!

  ReplyDelete
 2. Hij is zooo mooi, ik wil deze ook nog eens scoren!

  ReplyDelete
 3. Heel mooi, dat pigment is echt geweldig.

  ReplyDelete
 4. Ik blijf er echt verliefd op! Wat een prachtige glans, I love it!
  Zou hem heel graag willen kopen maar voorlopig moet hij even wachten maar scoren ga ik hem zeker.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD