Social Media

Nieuwe oorbellen & piercing!


Vanaf mijn negende ongeveer, heb ik al gaatjes. Een paar jaar later liet ik mijn tweede gaatjes schieten, maar deze groeiden helaas weer dicht. Heel lang heb ik in beide oren maar één gaatje gehad, maar een aantal maanden geleden heb ik ervoor gekozen om weer een gaatje bij te laten schieten in elk oor. Ook heb ik sinds een jaar een helix piercing, waar ik echt ontzettend blij mee zijn. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn ervaring van het zetten van deze piercing, dan kun je dat hier lezen. 

De laatste tijd vind ik het steeds leuker om te kijken naar inspiratiefoto's van sieraden aan oren. Dit klinkt een beetje gek, maar sommige oorbellen en piercings zien er zo mooi uit! Daarom vond ik het weer eens tijd om mijn sieraden af te wisselen, en een aantal nieuwe dingen te kopen!


Vroeger was ik niet zo'n fan van de SIX, maar de laatste tijd vind ik dat ze wel leuke sieraden hebben voor mooie prijzen. Zelf draag ik bijna alleen maar zilveren sieraden, omdat 'neppe' sieraden zo snel verkleuren. Gelukkig zijn zilveren sieraden (925) van de SIX helemaal niet duur, en vandaar dat ik daar ook een aantal oorbelletjes en een piercing kocht.De sieraden die ik heb gekocht, zijn niet zo heel bijzonder maar ik wilde ze ook graag dagelijks gaan dragen. Het liefst heb ik ringetjes in mijn oren, maar knopjes zijn natuurlijk gemakkelijker in en uit te doen. Én het is altijd leuk om af te wisselen! 


Ik ben erg tevreden over deze sieraden, en je kunt ze ook gewoon inhouden tijdens het douchen (yay!) omdat ze niet verkleuren. Ze zijn zeker betaalbaar, de precieze prijs weet ik om eerlijk te zijn niet meer, maar het zal rond de €15,- in totaal zijn geweest. 

Wat vinden jullie van deze sieraden? En kopen jullie vaak sieraden bij de SIX?

6 comments

 1. Super leuk! Vooral die piercing is gaaf, die plek is leuk zeg! Vind het 'simpele' juist wel wat hebben.

  ReplyDelete
 2. Het staafje vind ik super mooi! Zelf heb ik alleen 'gewone' oorbellen, maar ik kan niks hebben, alleen zilver :(

  ReplyDelete
 3. De piercings van SIX vind ik nog best mooi! Ik kan ook slecht tegen nep helaas. Deze zijn wel mooi!

  ReplyDelete
 4. Kan je misschien een link plaatsen van de piercing, ik wil die ook erg graag maar kan hem niet op de site van six vinden

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD