Social Media

Spring item: white blazer


Al een tijdje was ik op zoek naar een witte blazer, want naar mijn mening is dit een perfect item voor de lente en zomer. Met blazers ben ik best kieskeurig, maar gelukkig heb ik een prachtige blazer gevonden van Mango op de website Sans-online, waar ze onder andere ook leuke jassen en t-shirts verkopen van merken zoals Vila en ONLY.  


Wat ik zo fijn vind aan blazers, is dat je ze in de zomer als een soort jas kunt gebruiken. In mijn kledingkast hingen al wat blazers in het zwart of donkerblauw, maar wit leek me wel leuk voor de afwisseling. Wit is natuurlijk ook wat meer zomers, waardoor zo'n blazer ideaal is voor op zomerkleding.


De blazer heeft 3/4 mouwen, en deze zijn zo gestikt dat ze er een beetje gepoft uitzien. Meestal vind ik dit om eerlijk te zijn helemaal niets, maar bij deze blazer vind ik het juist leuk. Daarnaast draag ik de mouwen van blazers toch altijd opgerold, wat hierbij dus niet nodig is!

Persoonlijk hou ik niet van korte blazers, omdat ze er dan zo klein uitzien. Deze blazer van de Mango is wat langer, zodat 'ie ook een stuk over je kont valt. Dit vind ik zelf wat mooier staan; namelijk wat klassieker en chiquer. 


Ook over de kwaliteit van de blazer ben ik echt te spreken: de stof is mooi en stevig, en hij schijnt niet door. Wel is hij waarschijnlijk wat te warm midden in de zomer, maar voor de lente of zomeravonden komt 'ie zeker van pas.


Als je erover nadenkt om een witte blazer te kopen, kan ik het alleen maar aanraden. Ik ben er onwijs blij mee, en ik ga 'm zeker vaak dragen deze lente en zomer!
Dit artikel is in samenwerking met Sans-online.

3 comments

 1. Jaaaa witte blazers zijn zo mooi en tof voor de lente!
  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 2. Zag deze op insta bij je al voorbij komen maar vind deze echt super tof! Je kunt hem net als een witte broek zo lekker overal bij dragen!

  ReplyDelete
 3. When your website or blog goes live for the first time, it is exciting. That is until you realize no one but you and your. t shirt met tekst

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD