Social Media

KIKO Luscious Cream Lipsticks


Een hele tijd geleden plaatste ik een bestelling op de webshop van KIKO. KIKO, een Italiaans merk, wordt steeds populairder en er zitten nu ook filialen in Nederland! Omdat er bij mij in de buurt nog geen vestiging zit, vond ik wel leuk om een bestelling te plaatsen. Tijdens het doorzoeken van de webshop, kwam ik de Luscious Cream Lipsticks tegen. Hier was ik wel benieuwd naar, en vandaag review ik ze voor jullie!Ik besloot om twee Luscious Cream Lipsticks aan te schaffen, namelijk de kleur 501 en 506. De lipsticks van KIKO hebben alleen een nummer en geen naam, dat vind ik altijd wel jammer! 


De lipsticks zijn verpakt in een zilveren huls. Persoonlijk vind ik dit wel mooi en chique ogen! De huls van deze lipsticks zijn wel anders dan andere, ze openen namelijk op een hele aparte manier zoals je hierboven kunt zien! Je schuift het donkerdere deel van de lipstick naar beneden, waardoor je 'm kunt openen. Duw je 'm weer naar boven, dat klikt 'ie weer vast.


Eerst 501: de lichtere kleur van deze twee lipsticks. Het is een lichte roze kleur. 
De kleur van deze lipstick vind ik wel aardig, maar bij mij staat 'ie net wat te flets. Naar mijn mening niet zo'n succes bij mij. De lipstick voelt wel heel prettig aan op de lippen, en bevat een lichte glans.


De kleur 506 is een tintje donkerder, en is een oudroze kleur. Zo in de huls ziet 'ie er in ieder geval prachtig uit!
Deze kleur bevalt me een stuk beter! Hij is wat warmer, waardoor hij me waarschijnlijk wat beter staat dan 501. Ook deze lipstick voelt heel prettig aan op de lippen; soepel en romig. Een mooi kleurtje voor elke dag!Hierboven zie je nog een keer een vergelijking van beide kleur: boven is 506, onder 501.


Over het algemeen ben ik heel tevreden over deze lipsticks. De voelen fijn aan op de lippen, en blijven aardig lang op de lippen zitten. Een kleine maaltijd overleven ze wel! Wel vind ik 506 een stuk mooier dan 501, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De verpakking van de lipsticks oogt luxe, terwijl de lipsticks helemaal niet zo duur zijn. Normaal kosten ze €6,70 per stuk, maar ik heb ze voor €2,- kunnen scoren! 

Luscious Cream Lipsticks van KIKO zijn te koop online en in hun filialen.

9 comments

 1. Ze zien er in de huls altijd ietsje donkerder uit. Ik vind ze wel echt heel mooi staan bij je :D

  ReplyDelete
 2. 2 euro is echt een koopje! Mooi zijn ze :) Ik moet ook weer eens naar KIKO...

  ReplyDelete
 3. Wauw wat een koopje voor zulke prachtige lipsticks, ze zijn echt heel erg mooi! Leuke review. <3
  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 4. Wauw zo goedkoop. Ik vind Kiko 501 een mooie kleur.

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie kleuren! Echt prachtig!

  ReplyDelete
 6. 2 euro..dat is nog eens een koopje! Ik vind beide kleuren erg mooi. Ik moet echt weer eens een bezoekje brengen aan Kiko:-D

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie nude tinten! Persoonlijk vind ik je 506 ook een tikkeltje mooier staan dan 501. Fijn dat je de lipsticks voor € 2,00 hebt weten te scoren. Veel plezier ermee!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD