Social Media

Modern Muse Eau de Rouge Estée Lauder


Een nieuw geurtje is altijd leuk! In samenwerking met Parfumswinkel, ontving ik het Modern Muse Eau de Rouge parfum van Estée Lauder. Zelf heb ik nog nooit een parfum van Estée Lauder geprobeerd, dus ik was hier wel erg benieuwd naar. Modern Muse Eau de Rouge is in januari 2016 uitgekomen, en is geïnspireerd op het Modern Muse parfum van Estée Lauder. De hartnoot van rozen uit Modern Muse is de basis voor deze geur. Het is een bloemige, houtachtige muskurgeur en bevat onder andere ook roze peper, bes, jasmijn, framboos en magnolia. Dit parfum is trouwens een Eau de Toilette en bevat 30 ml.Het flacon van de Eau de Toilette is redelijk strak, en heeft een soort roze strik aan de bovenkant. Verder bevat het flacon gouden details en is de vloeistof zelf ook roze, in de kleur van de strik.

De verpakking van de geur vind ik erg leuk, en de combinatie van het goud met het roze staat er chique. Hoewel ik niet zo'n fan ben van roze, vind ik het wel erg bij deze geur passen aangezien de geur naar rozen ruikt. 


Het parfum is bloemig zodra je 'm opspuit, maar na een tijdje ruik je de houtachtige noten beter. De geur is redelijk zoet, maar na een tijdje vervliegt het zoete wat meer en is de muskus aanwezig. De geur vind ik erg lekker en vrouwelijk. Ook heeft het wat Oriëntaals. Ik moet eerlijk toegeven dat ik normaal niet zo van rozengeur hou, maar bij dit parfum vind ik het totaal niet storen. Modern Muse Eau de Rouge is wat zwaarder naarmate je 'm langer draagt, wat ik persoonlijk wel lekker vind. Ook blijft de geur zeker goed zitten, hoewel hij misschien wel wat eerder vervliegt dan een eau de parfum. 


Zoals je misschien al hebt gemerkt, ben ik erg tevreden over deze geur van Estée Lauder! Het flacon vind ik persoonlijk erg mooi, en op de geur heb ik ook niets aan te merken. Houd je vooral van hele zoete geuren, dan vind je deze geur misschien wat minder. De houtachtige noten zijn wel aanwezig, dus dat moet je natuurlijk wel lekker vinden. Ik vind het zeker een aanrader!

Modern Muse Eau de Rouge van Estée Lauder is onder andere te koop bij Parfumswinkel.nl voor €35,76 (30 ml). 

3 comments

  1. Wat een mooi flacon! De geur klinkt ook echt heel lekker :)

    ReplyDelete
  2. Deze geur vind ik echt héérlijk! Mijn moeder kwam er ooit mee aanzetten, ik had hem nooit uit mezelf uitgekozen maar hij is echt top!

    ReplyDelete
  3. Hmmmm dat klinkt echt super! Is deze ook verkrijgbaar bij Douglas? Dan kan ik een keer gaan ruiken :)

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD