Social Media

Personal Update #6: Dispuut, einde eerste studiejaar en zomerplannen


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een personal update heb geschreven, wat ik bij elke personal update geloof ik weer noem, haha! De laatste was namelijk in februari, en ik vond het nu weer eens tijd om er lekker op los te kletsen en de dingen in mijn leven met jullie te delen.
In het laatste artikel vertelde ik over mijn verhuizing, en dat ik bij een dispuut ging. Op dit moment ben ik al een tijdje lid, en ik ben heel erg blij dat ik doorgezet heb. Het is druk en het kost veel tijd, maar het is super gezellig en je leert zoveel nieuwe mensen kennen. Ik had eigenlijk niet gedacht dat het bij me zou passen, maar ik vind het heel leuk en je groeit er denk ik ook wel in.

Op dit moment heb ik tentamenweek, en als pauze schrijf ik even dit artikeltje. Gelukkig heb ik alleen maar take home exams, wat betekent dat ik alleen maar essays moet schrijven en geen 'echte' tentamens heb. Het is veel werk, maar ik ben al aardig goed op weg. Ik heb het vak Film Art, wat ik echt super leuk en interessant vind. Daarnaast volg ik ook nog Political Philosophy, waar ik om eerlijk te zijn niet zo'n fan van ben. Maar, dit zijn de laatste loodjes en dan ben ik klaar! Na vrijdag heb ik een weekje vakantie erin ik lekker ga genieten van de rust en vrijheid die ik echt even nodig heb. Na mijn vakantie heb ik jammer genoeg nog een periode, maar deze duurt maar vier weekjes wat nog te overzien is.

Omdat mijn leven best druk begint te worden, heb ik minder tijd gekregen voor bloggen. Nu heb ik al geen schema waarin staat wanneer er artikelen online komen, maar de laatste tijd komen er nog minder artikelen online dan ik zou willen. Een schema heeft voor mij niet zoveel zin omdat ik mezelf dan moet forceren, en ik vind het juist belangrijk om te schrijven wanneer ik inspiratie en zin heb. Wel ben ik veel op Instagram (@natureofhappinessnl) te vinden, ik vind het erg leuk om nieuwe bloggers en merken te ontdekken. 

Na 1 juli heb ik zomervakantie, waar ik heel erg naar uitkijk. Lekker niets doen en genieten van alle leuke dingen. Wel heb ik af en toe werk gepland, dit is natuurlijk ook nodig. Zoals ik jullie misschien al weleens heb verteld ben ik leidster van een meisjesclub, een soort scouting, dus met deze meiden ga ik een weekje op kamp. Ik ben nog steeds leidster, maar omdat ik nu in Maastricht studeer kan ik er op de gewone avonden niet bij zijn. Dit vind ik echt heel jammer, want ik vind het super leuk om spelletjes te doen met die kleine meisjes, te knutselen of liedjes te zingen. Ik heb dan ook echt weer zin in het kamp! In augustus ga ik een week met het dispuut naar GRIEKENLAND! Het eiland Zakynthos om precies te zijn. Ik ben nog nooit in Griekenland geweest, dus ik ben heel benieuwd. Als jullie er toevallig geweest zijn, let me know! Ik hoor graag jullie ervaringen.

Zo, dit was het dan wel weer even. Hopelijk heb ik in de toekomst meer tijd om artikelen op mijn blog te schrijven, ik wil mijn blog natuurlijk niet verwaarlozen ;)

Liefs Wies

2 comments

  1. Heel veel succes met je studie, zet hem op toppertje! Nog heel even en dan kun je lekker vakantie gaan vieren. Wat leuk dat je naar Griekenland op vakantie gaat. Alvast heel veel plezier gewenst.

    ReplyDelete
  2. Heel veel succes met je studie, zet hem op toppertje! Nog heel even en dan kun je lekker vakantie gaan vieren. Wat leuk dat je naar Griekenland op vakantie gaat. Alvast heel veel plezier gewenst.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD