Social Media

Daniel Wellington Classic Bristol


Bijna precies 2 jaar geleden, op 14 juni, kreeg ik van mijn ouders een Daniel Wellington horloge voor mijn 18e verjaardag. Ik had het merk al weleens voorbij zien komen op internet, en uiteindelijk besloot ik er dus een te vragen aan mijn ouders voor mijn verjaardag. Mijn ouders wilden me graag iets 'blijvends' geven, omdat 18 natuurlijk best een speciale leeftijd is. 

Tot mijn verbazing kreeg ik dit jaar wéér een Daniel Wellington horloge, van het merk zelf! Daniel Wellington is in mijn ogen alleen maar gegroeid de afgelopen twee jaar. Twee jaar geleden zag je de horloges af en toe voorbijkomen, en nu zijn ze werkelijk overal te zien. Ik mocht een horloge uitzoeken van dit merk, en koos de Classic Bristol 36mm met een bruin leren bandje en zilveren details. Mijn vorige horloge heeft rosé gouden details, dus een zilveren exemplaar leek me wel een leuk idee. 


De horloges worden bezorgd in een prachtig leren doosje die donkerbruin met gebroken wit zijn. Het doosje is in twee jaar wel iets veranderd, maar het principe is hetzelfde gebleven. Zo'n doosje oogt lekker luxe, en maakt het natuurlijk extra leuk om het horloge cadeau te geven aan iemand anders, of aan jezelf ;).


Ik kan niet anders zeggen dat ik de Daniel Wellington horloge echt prachtig vind. Het zijn kwalitatief erg goede horloges, slijten niet snel en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ook vind ik dat het model bij vrijwel iedereen past omdat hij zo klassiek is. Ik zie mijn ouders ook zeker met dit horloge rondlopen.

   
Wat extra leuk is, is dat ik een tweede bandje ontving van Daniel Wellington. Eerst wilde ik het horloge namelijk met dit bandje bestellen, maar ik besloot toch een leren bandje te nemen omdat deze iets neutraler is. Hoe leuk dat ik alsnog een stoffen bandje ontvangen heb! Ik vind de combinatie van het donkerblauw met het wit erg mooi, en zo'n stoffen bandje vind ik erg leuk voor in de zomer. Het feit dat je het bandje dus kan verwisselen, vind ik erg slim gedaan van Daniel Wellington. Zo lijkt het alsof je meerdere horloges hebt, en kun je het bandje aanpassen aan bijvoorbeeld je outfit!

Daarnaast is er op dit moment een zomeractie, waardoor jij ook een extra bandje kan ontvangen! Plaats op de online shop van Daniel Wellington vóór 16 juni een bestelling, en dan mag je zelf gratis een tweede bandje uitzoeken. Er zijn nieuwe producten op de website en er volgen er meer, dus het is zeker een kijkje waard!Zoals jullie misschien al kunnen merken, ben ik super enthousiast over de horloges van Daniel Wellington en er is niets op aan te merken. Ze zijn natuurlijk wel redelijk prijzig, dit model kost bijvoorbeeld €169, maar omdat ze kwalitatief erg mooi zijn vind ik ze het zeker waard. Het horloge dat ik twee jaar geleden van mijn ouders kreeg draag ik namelijk nog steeds, en hij ziet er nog erg mooi uit! Ik kan ze alleen maar aanraden, aangezien ze heel klassiek zijn en bij zoveel mensen passen. Ik ben fan!

Je kunt met de code "HAPPINESS15" 15% korting krijgen op danielwellington.com t/m 15 juli, dus wees er op tijd bij!

Dit artikel is in samenwerking met Daniel Wellington.

4 comments

  1. Ik ben echt helemaal gek op zulke horloges, wauwie!

    ReplyDelete
  2. Inderdaad echt een heel mooi classy merk! Met alles te combineren en ziet er ook gewoon heel erg goed uit. Gaaf cadeau!

    ReplyDelete
  3. Ik heb er zelf ook eentje en ik ben er dol op!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD