Social Media

Een goede nachtrust


Een tijdje geleden werd ik door Living Comfort benaderd, een bedrijf dat via internet kussens en matrassen levert. Zij vroegen mij of ik geïnteresseerd was in het MediActive traagschuim kussen, waardoor ik wel benieuwd werd. Ik besloot het kussen uit te proberen, en vandaag kunnen jullie mijn ervaring lezen!

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Zelf heb ik best veel slaap nodig, en ik merk ook echt dat ik me dan energieker voel. Gelukkig ben ik persoonlijk wel een goede slaper, maar dat betekent natuurlijk niet dat een goed matras en een goed kussen onbelangrijk zijn. Waarschijnlijk herken je de pijn in je nek wel als je weer eens gek hebt gelegen door bijvoorbeeld een vervelend kussen.

Toen ik over het MediActive traagschuim kussen hoorde, was ik wel benieuwd naar hoe dit kussen me zou bevallen. Het kussen zou namelijk voor een correcte ondersteuning van het hoofd zorgen, en het traagschuim vormt zich naar je eigen lichaamsvormen. Tot nu toe was ik allemaal kussens van de Ikea gewend, die een stuk goedkoper zijn.Het kussen ontving ik in een enorme tas waardoor hij goed beschermd werd. Hier zou je 'm ook weer in kunnen opbrengen, mocht je dat handig vinden. Het kussen heeft een lichtgroene hoes, die wasbaar is, wel zo hygi├źnisch! 


Toen ik het kussen binnenkreeg, was hij erg dik. Maar het fijne aan dit kussen is, is dat je zelf de dikte kan bepalen. Houd je van een dik kussen, dan kun je 'm zo laten. Vind je een wat dunner kussen prettig, dan kan je er wat traagschuim uithalen. 


De eerste nacht dat ik het kussen probeerde, heb ik al het traagschuim erin laten zitten om te kijken hoe ik dit vond. Al snel heb ik er heel wat traagschuim uitgehaald, want persoonlijk vond ik 'm veel te dik. Het liefst slaap ik namelijk op mijn buik, maar met een erg dik kussen is dit heel onprettig. Het was even zoeken en uitproberen hoe dik ik mijn kussen wilde hebben, maar na een tijdje had ik de perfecte dikte gevonden. 

Over het kussen ben ik over het algemeen erg tevreden! Dit kussen vind ik veel fijner dan mijn vorige kussens, en voornamelijk omdat het kussen zo lekker mee veert. Ik heb ook het idee dat het kussen betere ondersteuning biedt dan goedkopere kussens van bijvoorbeeld de Ikea. Nu is mijn nachtrust van zichzelf al goed, maar ik vind dat dit kussen wel iets extra's toevoegt. Het kussen is wel aan de prijzige kant naar mijn mening, namelijk €79,-, maar mocht je je nachtrust willen verbeteren, is dit kussen wel het proberen waard!

Dit artikel is in samenwerking met Living Comfort.

1 comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD