Social Media

Hema Longer Lasting Lipstick


Laatst was ik een video van Vera Camilla aan het bekijken, waarin ze de ene helft van haar gezicht opmaakte met high end producten en de andere helft met budget producten. Hierin gebruikte ze een lipstick van Hema die erg veel op Diva van MAC lijkt. Diva vind ik een prachtige lipstick die ik helaas zelf nog niet bezit, maar deze video maakte me vooral ook nieuwsgierig naar die lipstick van Hema. Ik besloot 'm te kopen en te testen!De lipstick waar ik het over heb is de Longer Lasting Lipstick van Hema in de kleur 08. De lipstick zit in een zwarte, rechthoekige huls gecombineerd met zilver. Niet heel bijzonder, maar wel prima. De huls voelt wel wat goedkoper aan, maar duur is de lipstick ook niet. Het is een roodbruine kleur en hij is vrij donker, waar ik persoonlijk wel van hou. Felle kleurtjes zijn voor mij niet zo weggelegd, dus als ik iets opvallends wil neig ik snel naar donkere tinten. De lipstick zelf is vrij smal, anders dan andere lipsticks.De swatch op mijn arm lijkt wat paarser, maar de werkelijke kleur komt wel overeen met de tint op mijn lippen. Ik vind het echt een prachtige rode kleur, heel classy. Het aanbrengen gaat redelijk makkelijk, hoewel ik wel even aan de vorm van de lipstick moest wennen.

En dan natuurlijk de houdbaarheid van de lipstick... Dit is echt geweldig! Niet vaak koop ik goedkope lipsticks, omdat ik bang ben dat ze snel vervagen. Maar deze lipstick blijft echt uren zitten! Zelfs als je wat eet of drinkt. Natuurlijk wordt de kleur naar een tijdje wel minder, maar het valt echt reuze mee. 


Ik ben echt super enthousiast over deze lipstick! Als je van dit soort kleuren houdt, moet je 'm zeker niet laten liggen. Deze lipstick heb ik mijn moeder ook al aangesmeerd, en zij vindt 'm ook enorm fijn en ze heeft zelfs al meerdere complimentjes erover gekregen. Hij blijft echt mega goed zitten, brengt fijn aan en de kleur is prachtig. En dat voor maar €3,50! Ik zou zeggen: ren naar de Hema! 

De Longer Lasting Lipsticks van Hema zijn te koop in de filialen voor €3,50 per stuk.

9 comments

 1. This shade is so pretty! I love the broen lip trend so I will definitely pick it up if I see it. Your blog photography is so lovely! :)

  Sarah | What Sarah Writes

  ReplyDelete
 2. Wauw! De kleur! Zo mooi, ik ga nu zeker eventjes rennen naar de hema want de kleur is prachtig en zo budget!
  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
 3. Dat is zeker een hele mooie kleur! Ik vind de lipsticks van Hema erg fijn. Ik heb nummer 5 uit de Moisturising lijn en die blijft ook mega lang zitten! Dat had ik niet verwacht. Volgende keer als ik bij Hema ben, ga ik eens naar deze kleur kijken.

  ReplyDelete
 4. Hij is echt heel mooi! Ik heb ook een paar kleuren gehad, maar vond ze erg droog aanvoelen. Niet iets voor mij daardoor jammer genoeg. Ben toch wel weer verleid door je review haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat kan ik wel begrijpen! Heb ik zelf niet zo'n last van :)

   Delete
 5. Wow, dit is een gave kleur! Ik vind 'm erg mooi. Gauw maar eens in de winkel kijken, haha!

  ReplyDelete
 6. Oh wauw! Hij is echt heel mooi! Ik heb zelf Mac diva al dus zou deze niet zo heel snel kopen maar anders was ik wel gelijk naar de Hema gerend.

  ReplyDelete
 7. Mooie kleur! Die zou ik ook graag willen :-) Binnenkort nog maar eens een bezoekje brengen aan de hema.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD