Social Media

KIKO Velvet Passion Matte Lipstick


Een aantal weken geleden opende de winkel KIKO in Maastricht. Aangezien ik in de stad studeer en op kamers woon, was ik hier natuurlijk heel blij mee en erg benieuwd naar. Ik besloot een kijkje te nemen naar alle mooie producten die ze hebben. Ik vind KIKO een erg fijn en betaalbaar merk, en er zitten zeker leuke producten tussen die je een keer geprobeerd moet hebben. Vooral de nagellakjes vind ik fijn, maar bijvoorbeeld ook de lipliners.

Er waren prachtige producten bij de KIKO te vinden, waaronder veel producten in rosé gouden verpakkingen. Echt prachtig! Wel vond ik deze producten echt aan de dure kant, een bronzer (wel een héle grote) kost bijvoorbeeld rond de €23. Dit vind ik wel erg prijzig voor een merk als KIKO.


Ook kwam ik de Velvet Passion Matte Lipsticks tegen, en meteen viel mijn oog op een donkerpaarse lipstick. Ik kon 'm niet weerstaan, en heb 'm dan ook gekocht! De lipstick heeft het nummer 318, maar op de website zag ik dat de lipstick de naam Burgundy krijgt. Dit staat alleen niet op de huls vermeld, jammer. Deze lipsticks zijn overigens mat, wat echt mijn favoriete finish is als het gaat om lipsticks. 


Als eerst de verpakking van de lipstick. Normaal vind ik de meeste verpakkingen prima en heb ik er maar weinig op aan te merken, maar om eerlijk te zijn vind ik deze verpakking echt lelijk. Het gaat niet om de vorm van de huls, maar de gouden kleur gecombineerd met het donkergrijs. Afschuwelijk, ik snap niet waarom ze deze kleuren gekozen hebben. Een pluspunt is dan wel weer dat de dop van de lipstick magnetisch sluit, dat vind ik leuk! Zo voelt de lipstick ook wel luxe aan.


De kleur van de lipstick 318 is donkerrood/paars, en hij neigt meer naar het paarse. Een jaar geleden was ik eindeloos op zoek naar zo'n kleur, maar kon 'm nergens vinden. Uiteindelijk heb ik Dark Side van MAC aangeschaft, maar deze heeft een glanzende finish waar ik niet zo'n fan van ben. Gelukkig is deze lipstick mat!

  
   
En dan natuurlijk de swatch... Wauw! Ik vind deze kleur echt super mooi, en ik denk dat deze lipstick ook bij veel verschillende huidtypes staat. De swatch op mijn lippen lijkt wat lichter dan die op mijn arm, maar in het echt is de lipstick ook wat donkerder. De swatch op mijn arm komt wat meer met de werkelijkheid overheen. De lipstick brengt gemakkelijk aan, en tot mijn verbazing blijft 'ie ook nog eens erg goed zitten! Je kunt er prima een lunch mee eten. De lipstick vervaagt wel, maar op een goede manier zodat de kleur nog wel mooi op de lippen blijft zitten. Yay!Ik ben erg te spreken over deze lipstick, en heb 'm inmiddels ook al regelmatig gedragen. Hij voelt erg fijn aan op de lippen, brengt gemakkelijk aan en blijft ook nog eens lang zitten. De kleur vind ik echt prachtig, en ik ben benieuwd naar de andere kleurtjes van KIKO. De huls vind ik niet mooi wat wel jammer is, maar de lipstick zelf maakt het helemaal goed!

De KIKO Velvet Passion Matte Lipsticks zijn te koop bij KIKO filialen of op kikocosmetics.com voor €10,90 per stuk.

10 comments

 1. Meestal zijn het vooral die seizoenscollecties die duurder zijn. Vind dit een mooie kleur, staat je goed!

  ReplyDelete
 2. Echt een prachtige kleur. Ik ben gek op zulke tinten!

  ReplyDelete
 3. Wauw wat een mooie doffe kleur! Die komt op mijn lijstje!

  ReplyDelete
 4. Prachtige kleur! En wat staat hij je mooi, zo'n kleur zoek ik al een lange tijd maar hij moet natuurlijk goed dekken en ook nog redelijk blijven zitten!

  ReplyDelete
 5. Oeh hier hou ik van. Wat een heerlijke lipstick om te zien. Geloof meteen dat ie fijn is :)

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie kleur is dit zeg, staat je vast ook heel leuk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha dankje! Vind het ook echt een mooie kleur.

   Delete
 7. Wat een prachtige kleur. Ik vind dat zulke kleuren jou zo mooi staan.
  23 euro is best prijzig.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD