Social Media

Lovely pieces from THEPEACHBOX


Op Instagram kwam ik THEPEACHBOX tegen. Steeds zag ik sieraden van dit merk op mijn tijdlijn verschijnen; bij hun Instagram maar ook bij die van andere bloggers. Niet alles is helemaal mijn stijl, maar ik zag zeker wat sieraden die ik echt prachtig vond. Nu mocht ik samenwerken met THEPEACHBOX, dus besloot ik een bestelling te plaatsen!

Uiteindelijk ben ik gegaan voor die sieraden: een paar oorbellen, een ring en een ketting. Deze items laat ik jullie in dit artikel zien! Alle sieraden zijn verpakt in een mooi zwart doosje, met daarop het merk in witte letters. In het doosje zit ook nog een apart fluwelen zakje waar je de sieraden in kan opbrengen. Echt luxe ziet het eruit!
   

De oorbellen hebben beide 6 (neppe) diamantjes, en ze hebben een rosé gouden kleur. Who else can't resist rosegold items? Normaal hou ik wat meer van zilver, maar ik vond het leuk om toch wat sieraden in rosé goud te hebben.
   


De oorbellen vallen wat groter uit dan ik had verwacht, en zijn ook erg opvallend. Daarom zou ik ze persoonlijk wat minder snel elke dag indoen. Voor een feestje, kerst of oud en nieuw zijn ze in ieder geval erg geschikt! Wat ook super handig is aan deze oorbellen, is dat het rosé gouden deel waar de andere vijf steentjes aan vast zitten, ook vastzit aan het achterkantje van de oorbel. Ik heb namelijk een ander paar oorbellen waarbij dit niet het geval is, waardoor je het achterkantje van de oorbel door een gaatje moet doen om het achterstuk eraan te 'maken'. Dit is een stuk makkelijker!Dan heb ik een prachtige rosé gouden ring besteld. Het zijn als het waren drie dunne ringen aan elkaar gemaakt met een verticaal staafje. Helaas ben ik dom geweest en heb ik een net te kleine maat gekozen, waardoor ik de ring jammer genoeg niet pas! Hier baal ik echt van, want ik had 'm graag gedragen.Het laatste item wat ik heb uitgezocht is deze subtiele rosé gouden ketting met een steentje. Dit is mijn favoriet! Ik hou van subtiele sieraden, en ik was ook al tijden op zoek naar een mooi klein kettinkje. Hier ben ik heel blij mee, en deze ga ik ook zeker vaak dragen!Ik ben echt heel tevreden over de sieraden van THEPEACHBOX! Ze komen in mooie luxe doosjes waarin je ze kan opbrengen, zodat je ze niet kwijt kan raken en zodat ze langer mooi blijven. Ook zitten er dus fluwelen zakjes bij, die bijvoorbeeld ook handig zijn tijdens het reizen. De sieraden zijn gemaakt van 'stainless steel', en deze bevatten een rosé gouden laagje. Ze kunnen dus helaas wel verkleuren, met name als ze in contact komen met water of andere vloeistoffen (denk bijvoorbeeld aan parfum). Maar als je er voorzichtig mee omgaat, blijven ze vast een hele tijd mooi!

Wat ik wel nog even wil vermelden, is dat er invoerrechten aan te pas komen wanneer je op THEPEACHBOX besteld. Dit komt omdat de sieraden uit Australië komen, waardoor je meer moet betalen. Bij mij was dit zo'n €30,-, wat best veel is naar mijn mening. Hou hier dus rekening mee!

Je kunt THEPEACHBOX volgen op Instagram (@thepeachbox) om ook de prachtige sieraden te bekijken!

Dit artikel is in samenwerking met THEPEACHBOX.

5 comments

 1. Wat een mooie items zeg! Vooral die oorbelletjes zijn gaaf! Ik draag eigenlijk geen oorbellen meer, maar deze zou ik wel willen hebben! x

  ReplyDelete
 2. Toch wel leuk, zo'n sieradenbox! Vind het mooie items :D

  ReplyDelete
 3. Wat een super mooie items, ik houd hier echt van! Wel jammer van de invoerkosten, goed dat je dat vermeld!

  ReplyDelete
 4. Leuke sieraden heb je gekozen! Ik vind die oorbelletjes erg leuk!-x-

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD