Social Media

MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

  
MAC: een van de mooiste make-up merken als je het mij vraagt. Ze hebben prachtige lipsticks, blushes, oogschaduws en natuurlijk ook highlighters. Al een hele tijd heb ik de Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle in bezit, maar nu heb ik Lightscapade ook in mijn collectie zitten. En ik kan je alvast verklappen: het is een beauty.De MAC verpakkingen zijn niet heel bijzonder, maar persoonlijk vind ik ze erg mooi en chique. Ik hou niet zo van extreem uitbundige verpakkingen, en vind strakke verpakkingen dan ook vaak mooier. Daarnaast houd ik van zwart, dus dan zit je bij MAC altijd goed!Allereerst is alleen het patroon in de highlighter al prachtig. Heel subtiel, maar er zitten hele mooie blauwe, roze en gelige kleurtjes in. Het doet me op een of andere manier denken aan een soort sterrenhemel.


Lightscapade is geen overdreven glitterende highlighter, hij is juist glanzend en redelijk subtiel. Zelf houd ik wel van opvallende highlighters, maar een subtielere in mijn collectie ontbrak eigenlijk nog. Het is een koele highlighter waar je wel van moet houden. Ik denk dat deze highlighter vooral erg mooi is in de zomer met een wat bruinere huid. Helaas word ik nooit zo bruin in mijn gezicht, haha.


Het was erg lastig om de highlighter goed vast te leggen nadat ik 'm op mijn gezicht had aangebracht. Op de foto hierboven zie je het een klein beetje, maar in het echt is de highlighter opvallender en naar mijn mening erg mooi. 


Lightscapade is een hele mooie subtiele highlighter met een koele ondertoon. Ik ben erg blij dat deze Mineralize Skinfinish aan mijn collectie is toegevoegd, en ik ga er zeker van genieten als ik 'm op doe. Helaas zijn de MAC Mineralize Skinfinishes aan de prijzige kant, namelijk €29,50 per stuk. Maar je kunt er wel ontzettend lang mee doen, en voordat je 'm opmaakt ben je waarschijnlijk 10 jaar verder!

Zijn jullie in het bezit van een Mineralize Skinfinish van MAC?

12 comments

 1. Wat een mooie highlighter. Zelf ben ik iets meer fan van de highlighter met een wat warmere ondertoon en wat goud.

  ReplyDelete
 2. Ik vind hem echt prachtig en wil hem ook graag aan mijn collectie toevoegen!

  ReplyDelete
 3. Wauw hij is ontzettend pretty! love it.
  Ik ben gek op highliters en deze staat ook zeker op mijn wishlist. :)
  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 4. Deze wil ik nog eens aan gaan schaffen! Prachtige lichte highlighter.

  ReplyDelete
 5. Je hoort hier echt zó ontzettend veel goede dingen over! Misschien toch eens tijd om aan te scahffen dan :-)

  ReplyDelete
 6. Deze lijkt me ook super goed bij lichte huid passen! Echt een mooie :D

  ReplyDelete
 7. Wat een mooierdje! Ook deze zou ik graag willen!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD