Social Media

New In | iPhone hoesje


Een aantal weken geleden ben ik een van mijn iPhone hoesjes kwijtgeraakt, een die ik van Caseapp heb gekregen. Het hoesje had een zwarte marmerprint, die je in deze blogpost kunt zien. Ik vond het jammer dat ik deze verloren ben, maar van Caseapp mocht ik weer een nieuw hoesje ontwerpen! Uiteindelijk is het deze dus geworden!


De hoesjes van Caseapp worden altijd bezocht in een kartonnen doosje.


Hoewel Caseapp hele toffe ontwerpen heeft als het gaat om prints voor op je hoesje, besloot ik toch zelf op internet te zoeken naar de perfecte print voor mijn iPhone hoesje. Ook al had ik nog de neiging om opnieuw het hoesje met zwarte marmerprint te kiezen, wilde ik graag iets nieuws proberen. Deze print vond ik op internet, en meteen vond ik 'm super mooi. Het lijkt alsnog een beetje op marmer, maar toch net wat anders. Normaal houd ik niet zo van roze, maar bij deze print vond ik het niet storen.

Wat dus zo leuk is aan Caseapp, is dat je je eigen telefoonhoesje kan ontwerpen. Je kunt de standaard ontwerpen kiezen, maar ook een eigen ontwerp maken. Of bijvoorbeeld een hoesje met foto's en tekst, wat bijvoorbeeld kan dienen als een leuk cadeau voor een vriend of vriendin.


De hoesjes zijn van goede kwaliteit, en ze blijven erg lang mooi. Wel zijn ze niet heel beschermend voor je telefoon, zoals je hierboven wel kunt zien. Ik heb mijn iPhone dit weekend op beton laten vallen, en helaas is het scherm hierdoor kapot gegaan.


Ik kan niet anders zeggen dat Caseapp echt een leuke site is, waar je mooie telefoonhoesjes maar ook laptopskins kan ontwerpen en bestellen. Over de hoesjes die ik heb ontvangen ben ik super tevreden, en ik vind het dan ook leuk om ze af te wisselen. Het is een soort accessoire, en het is dus altijd leuk om ermee te spelen en verschillende telefoonhoesjes uit te proberen.

Wat vinden jullie van dit iPhone hoesje?

Dit artikel is in samenwerking met Caseapp.

6 comments

  1. Wat een gaaf hoesje voor je telefoon. Het is gewoon een kunstwerkje om te zien.

    ReplyDelete
  2. Ah heel tof! Ik ben zelf ook op zoek naar een nieuw hoesje, deze ga ik zeker onthouden!

    ReplyDelete
  3. wat een tof hoesje, ziet er goed uit! een heel fijn weekend en geniet ervan

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD