Social Media

New In | Sunglasses


Hoewel het weer nog niet altijd meezit, begint de zomer er wel echt aan te komen. Over twee weekjes ben ik al aan het genieten van mijn zomervakantie, en hopelijk zittend in het zonnetje met wat fruit en een goed boek. Maar een fijne zonnebril kan natuurlijk niet ontbreken in de zomer. Al een tijdje ben ik fan van de Round Metal zonnebrillen van Ray Ban, maar deze zijn wel aan de prijzige kant. Uiteindelijk vond ik deze zonnebril bij Polette, en mocht ik een bestelling plaatsen!


Persoonlijk vind ik het super leuk om verschillende zonnebrillen te hebben, en ze te combineren met verschillende outfits. Ze zijn echt een leuke accessoire en daarbij toevoeging aan je kleding. Daarnaast zijn ze eigenlijk vooral fijn om je ogen te beschermen tegen het felle zonlicht. 
   


Bij Polette bestelde ik dit montuur, genaamd Dean. Het is een metalen montuur in een gouden kleur, en de pootjes van de bril zijn transparant. Verder heeft de bril zwarte kunststofglazen. De bril kan je in meerdere kleuren bestellen, bijvoorbeeld ook met reflecterende glazen. Hij voelt erg stevig aan, en de kwaliteit lijkt mij erg goed. 

Mocht je Polette nog niet kennen: dit is een online shop voor (zonne)brillen met/zonder sterkte. Hoewel ik wel een kleine afwijking heb, koos ik toch voor een zonnebril zonder sterkte aangezien ik toch altijd lenzen draag. Mocht je ook benieuwd zijn naar een vorig artikel over Polette, dan kun je die hier lezen. 

Het is vrij lastig om (zonne)brillen online te bestellen, omdat je ze dan natuurlijk niet kunt passen. Gelukkig staan er op de site de afmetingen van de monturen, en kun je ook zoeken op S, M of L. Zo kun je toch een beetje inschatten of je de bril past of niet. Zelf zoek ik altijd op montuurmaat S, en zijn sommige S brillen nog een beetje aan de grote kant. Wil je de bril toch passen? In Amsterdam zit een fysieke winkel van Polette!Naast de bril, mocht ik ook nog een accessoire uitkiezen op de website. Ik koos voor een nepleren brillenhoesje in een bruine kleur. Deze hoesjes zijn echt ideaal om je bril in op te bergen. Daarnaast kost zo'n hoesje maar €5,99, wat ik persoonlijk echt goedkoop vind. Zeker het geld waard!


Ik ben echt ontzettend blij met deze zonnebril van Polette en het hoesje. Ik was bang dat de zonnebril me niet zou staan of dat 'ie te groot zou zijn, maar dat valt gelukkig heel erg mee. Daarnaast was ik ook echt toe aan een nieuwe zonnebril, dus ik ben hier extra blij mee. De website van Polette is zeker een kijkje waard: hun prijzen variĆ«ren heel erg, dus er is voor vrijwel iedereen wat. Dit montuur kost bijvoorbeeld €39,99, maar er zijn ook monturen van €9,99. Prima prijsjes dus!

Wat vinden jullie van deze zonnebril van Polette?

Dit artikel is in samenwerking met Polette.

21 comments

 1. Wat een gave bril zeg ik ben echt dol op dit montuur!

  ReplyDelete
 2. Wat een toffe bril heb je uitgezocht zeg, heel erg mooi! Dat hoesje lijkt zelfs een beetje op die van Rayban.

  ReplyDelete
 3. Wauw wat een gave zonnebril, vind hem heel leuk!
  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
 4. Aaah, ik vind polette zoo leuk! Weet sinds kort dat ik ook nodig aan de brillen moet, ik ga er deze week ook een uitzoeken! Lijkt me heel tof om ook eens samen te werken met Polette. Leuk artikel, het is een hele mooie zonnebril.

  ReplyDelete
 5. wat een toffe bril daar mag je zeker blij mee zijn!

  ReplyDelete
 6. Dit is nog eens een leuk montuur! Leukie :) Ben benieuwd hoe hij je staat.

  ReplyDelete
 7. Hij is echt heel mooi! Ik dacht even dat het een echte Ray Ban was.

  ReplyDelete
 8. Gave bril, mooi montuurtje! Leuk ding :D

  ReplyDelete
 9. Mooie bril is dit! Een montuurtje dat ik ook wel zou dragen.

  ReplyDelete
 10. Leuk! Mooie klassieker!

  www.thestyledoctor.nl

  ReplyDelete
 11. Excellent article. Very interesting to read. I really love to read such a nice article. Thanks! keep rocking. Marcas de lentes de sol

  ReplyDelete
 12. I was surfing the Internet for information and came across your blog. I am impressed by the information you have on this blog. It shows how well you understand this subject. webdesign weert

  ReplyDelete
 13. When purchasing on the web, you may discover purported rebate shades, supposedly from the top names, are, actually, extremely modest shades - thump offs rather than the bona fide thing. occhiali da vista uomo gucci

  ReplyDelete
 14. It is now possible to find basic to high prescription sunglasses. occhiali dolce e gabbana

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD