Social Media

Personal Update #7: nieuwe lay-out, even bijkletsen


Het is alweer twee maandjes geleden sinds mijn personal update, en daarom vond ik het tijd om weer eens lekker dingen van me af te schrijven en nieuwtjes te vertellen. 

Mijn eerste studiejaar zit er zo goed als op: deze week heb ik nog een presentatie, moet ik een onderzoek en mijn hertentamen inleveren. Helaas heb ik een hertentamen, want dat vak (political philosophy) vond ik erg moeilijk en niet al te interessant. Gelukkig hoef ik alleen een essay te schrijven van 1100 woorden, en moet ik maar 1,5 punt hoger halen dan mijn vorige cijfer. Ik had een 3 (dramatisch, i know), en ik moet nu dus een 4,5 halen om het vak te halen. Moet lukken, denk ik ;).

Zoals jullie misschien al is opgevallen, heb ik de lay-out van mijn blog veranderd. Al een tijdje was ik ontevreden over hoe het er allemaal uitzag, maar omdat ik geen ster ben ik het bewerken van HTML, heb ik het heel lang zo gelaten. Tot nu, want ik besloot het toch maar te veranderen. Het is niet super bijzonder, maar ik vind het persoonlijk wel mooi en ben er dan ook erg blij mee. Eindelijk weer vernieuwing, daar houd ik van.

Na donderdag heb ik vakantie, en dan kan het uitrusten en genieten beginnen. Ik vertelde in mijn vorige update al dat ik deze zomer naar Zakynthos ga met het dispuut, en heel impulsief vroeg ik deze week aan mijn vriendinnen of ze zin hadden in een paar dagen Antwerpen. Antwerpen vind ik echt een geweldig leuke stad, en omdat het best dichtbij is, is het makkelijk om er zomaar even heen te gaan. Hopelijk gaan we dit dan ook echt doen, want ik heb zin om er even tussenuit te gaan en lekker te winkelen!

Voor de rest ga ik in de vakantie een beetje werken, een weekje op kamp met de meisjesclub waar ik leidster van ben én natuurlijk lekker bloggen. Daarnaast ben ik van plan de Clean 9 van Forever Living te proberen, aangezien ik heel erg benieuwd ben naar deze detox. Mochten jullie dit nog niet kennen: de Clean 9 is een detox op basis van aloë vera producten, en duurt in totaal 9 dagen. Omdat ik bij een dispuut zit en mede hierdoor flink wat alcohol binnenkrijg (oeps), lijkt het me een goed idee om mijn lichaam tijdens de vakantie te reinigen. Ik ben er in ieder geval super benieuwd naar! 

Willen jullie hier graag een review van zien op mijn blog? Laat het me weten in de comments! En wat gaan jullie deze zomer doen?

Zit je eraan te denken een Daniel Wellington horloge aan te schaffen? Gebruik dan 'HAPPINESS15' voor 15% korting op danielwellington.com. Geldig t/m 15 juli 2016. 

8 comments

 1. Een review van de detox lijkt me heel interessant :)! Ik vind de nieuwe lay-out superleuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Ja, ben erg benieuwd naar de detox!

   Delete
 2. Oh heel fijn die kortingscode! Ik wil heel graag een horloge met een gestreept bandje net zoals de jouwe, ik vind dat gewoon echt heel erg gaaf.

  ReplyDelete
 3. Ik woon in Antwerpen, dus laat maar iets weten mocht je tips of leuke adresjes nodig hebben. ;-)

  ReplyDelete
 4. Je nieuwe layout is erg mooi! Het kan zo fijn zijn om je blog even een andere look te geven!:-D
  Leuke plannen heb je voor de zomer. Zelf ga ik niet op vakantie, maar ik ga wat dagjes weg en misschien nog een weekend weg. Ook leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ah, dat klinkt ook super leuk!

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD