Social Media

Pictures of the Week:vakantie, Breda & een nieuwe serie


Afgelopen week had ik heerlijk een weekje vakantie, en daarom leek het me leuk om jullie te laten zien wat ik zoal gedaan heb die week. Niets bijzonders, maar toch wel leuk ;)


De eerste paar dagen van het weekend heb ik lekker uitgerust, en besloot ik om even te genieten van het feit dat ik geen verplichtingen had. Aan het begin van de volgende week ben ik even met een vriendin de stad ingelopen, en hebben we bij Coffee Lovers in de Dominicanenkerk iets gedronken en een taartje gegeten. Daarna gingen we naar de KIKO, die een paar weken geleden geopend is in Maastricht. Ik was hier super benieuwd naar, want KIKO vind ik een fijn en goed betaalbaar merk.


Bij de KIKO hadden ze prachtige producten in rosé gouden verpakkingen. Zo mooi! Wel vond ik deze producten aan de prijzige kant, de lipsticks kosten geloof ik rond de €15,- en er was zelfs een bronzer voor €21,-. Wel erg mooi, maar dan neig ik zelf toch wat meer naar MAC producten die maar een paar euro duurder zijn.

's Avonds ben ik nog met die vriendin naar de bioscoop geweest, en hebben we Alice Through The Looking Glass gezien. Ik had de eerste film niet gezien, dus ik moest even in het verhaal komen. De film was mooi gemaakt, maar dit soort genres zijn toch niet helemaal voor mij weggelegd. 


Omdat de meesten vorige week tentamens hadden, verveelde ik me af en toe wel een beetje. Daarom besloot ik me maar uitgebreid op te maken, en krullen in mijn haren te maken. Hierboven het eindresultaat! De oogschaduws die ik gebruikt heb komen uit de Too Faced Chocolate Bar, en mijn lipkleur is een lipliner van KIKO en matte lipcream van NYX in de kleur Abu Dhabi.


Er kwam ook een artikel online van prachtige sieraden van THEPEACHBOX. Hier ben ik echt tevreden over, vooral de verpakkingen maken het extra leuk en luxe. 


Op woensdagavond is onze dispuutsavond, maar omdat er veel tentamens hadden, waren we met een kleinere groep. Met een aantal zijn we wat gaan drinken in Café Falstaff, en daarna zijn we nog de stad in geweest. 


De dag erna heb ik samen met een vriendin een andere vriendin bezocht in Breda. Zij woont hier, dus we besloten langs te gaan om de stad te verkennen en gezellig bij de kletsen. We hebben gin tonics gedronken en pizza gegeten bij de Suikerkist, echt een aanrader! De pizza's waren heerlijk. 


In het weekend heb ik een dagje gewerkt, en op zondag besloten mijn moeder en ik gebruik te maken van het heerlijke weer en een eindje te gaan fietsen. We hebben een paar uurtjes gefietst, en een lekkere lunch in Nijmegen kon natuurlijk niet ontbreken! Ik nam een geitenkaassalade bij New Dutch, de laatste tijd ben ik hier dol op!

Verder heb ik vooral een serie gekeken, namelijk Reign. Een vriendin van mij vertelde mij dat dit wel een leuke serie is, en daarom ben ik er ook aan begonnen. Het is geen mega goede serie, maar persoonlijk vind ik het wel leuk en ben ik steeds benieuwd naar de volgende aflevering. Vooral de jurken in de serie zijn echt prachtig, alleen daarnaar kijken vind ik al leuk. Mijn vakantie is nu helaas afgelopen, maar gelukkig heb ik over een paar weekjes écht zomervakantie!

Hoe was jullie week? En wanneer hebben jullie vakantie?

3 comments

  1. Het ziet er allemaal leuk uit! Lekker geitenkaas salade! Ga ik ook maar weer eens nemen. En Reign is zooooo een leuke serie! Mijn zusje en ik zijn helemaal weg van Bash. :P x

    ReplyDelete
  2. Wow al die make-up, zo mooi, haha. Ziet er verder ook heel gezellig uit!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD