Social Media

Rugzakken: ja of nee?


Vroeger op de middelbare school, had ik de eerste twee jaar een donkerrood/roze schoudertas van Eastpack. Ja, zo'n lelijke haha! Omdat ik dit toen echt niet mooi vond, ben ik al redelijk snel overgegaan op de schoudertassen, die je bij ons erg veel zag. De meeste tassen kwamen van Invito, en je weet dan misschien wel wat voor tassen ik bedoel. Tenslotte liep ik dus met handtassen rond, wat ik persoonlijk niet echt mooi meer vind. Nu ik op de uni zit, neem ik vaak een linnen tas mee van Dille & Kamille wat ik voor nu prima vind. Maar af en toe moet ik erg zware boeken meenemen, waardoor zo'n tote bag niet altijd handig is. Met het tillen van zware spullen is een rugzak echt ideaal. Vorig jaar had ik een goedkope bij Hema gekocht om uit te proberen, maar deze bood niet veel stevigheid. Nu ontving ik van Shop4Rugzakken een mooi exemplaar van The Pack Society!

Ik moet altijd even wennen aan het dragen van rugzakken, omdat ik het eigenlijk niet gewend ben. Ik reis wekelijks met de bus en trein, en vaak vergeet ik dan dat ik een rugzak draag. Hierdoor ga ik altijd lekker in de bus of trein zitten, en knal ik met mijn rug tegen de rugzak aan, haha.De rugzak die ik ontving van de webshop, is een rugzak van The Pack Society in de kleur Burgundy. Op sommige foto's lijkt de rugzak misschien roze, maar hij is eigenlijk donkerrood. Ik heb deze kleur gekozen, omdat het me wat vrolijker leek dan gewoon een zwarte tas. Daarnaast draag ik zelf niet enorm veel kleur, dus dan is deze tas wel een leuk accessoire. De tas heeft nep-leren bruine details, en aan de binnenkant is de rugzak felrood. Daarnaast heeft de tas een voorvak, en ook een apart zakje in het grote vak waar je nog apart spullen in kan doen. De rugzak oogt niet zo groot, maar er kunnen wel erg veel spullen in! Mijn laptop past er echt makkelijk in, en hoewel mijn laptop maar 11 inch is, kan een stuk grotere laptop er ook nog prima in.
De rugzak voelt erg stevig aan: hij is namelijk aan de achterzijde gevoerd. Zo beschermt de tas ook je spullen, wat natuurlijk altijd wel prettig is. Dit soort rugzakken zijn erg fijn voor school, maar ook op vakantie lijken deze rugzakken me echt ideaal. Er kunnen erg veel spullen in, en toch sleep je geen enorme tas met je mee. Deze tas lijkt mij in ieder geval erg handig, en ik ga 'm zeker gebruiken als ik een zware tas mee moet slepen naar de uni, of als ik bijvoorbeeld op vakantie ga. Altijd fijn als je snel last van je schouders krijgt met andere tassen! Ik ben er in ieder geval erg blij mee, en de rugzakken van The Pack Society zijn ook nog eens super betaalbaar, namelijk tussen de €29,95 en €39,95. 

Wat vinden jullie van rugzakken? En dragen jullie er weleens een?


Dit artikel is in samenwerking met Shop4Rugzakken.nl.

1 comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD