Social Media

Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette


Een aantal dagen geleden was ik in de Kruidvat even aan het rondkijken bij de make-up. Hoewel ik behalve de concealer verder bijna nooit iets van Catrice koop, viel mijn oog op dit schattige paletje. Dit palette is een nieuw product van Catrice die deze maand is uitgekomen, en daarom werd ik hier wel benieuwd naar. Ik besloot 'm te kopen en uit te testen.


  
Het palette is uit de Limited Edition collectie IT Pieces. De verpakking van dit palette vind ik erg leuk, ook al is 'ie vrij simpel. Het is een transparante verpakking met metallic rosé gouden letters. Wie houdt er nu niet van rosé goud? Deze trend is nog lang niet voorbij.

Ik kocht het palette in de kleur 010 The Glowrious Three, wat ik persoonlijk wel een leuke naam vind. Dit palette is er echter maar in één kleur, en daarom vind ik het nummer wel een beetje misleidend. Ik verwachtte namelijk dat het palette in meerdere kleuren verkrijgbaar is, maar dit is dus niet het geval.Het palette bevat drie highlighters: een champagne kleur, een rozige kleur en een donkerdere lichtbruine highlighter. De eerste highlighter heeft een duidelijke shimmer, de andere twee zijn vooral glanzend. De laatste highlighter vind ik om eerlijk te zijn meer een bronzer, voor mijn huid is dit als highlighter denk ik iets te donker.


En dan natuurlijk de swatches! De eerste champagne kleur vind ik erg mooi: subtiel, maar toch zichtbaar. De tweede highlighter is wel héél subtiel... Ik vraag me af of je dit op de huid ziet. De donkerste highlighter valt toch mee hoe donker hij daadwerkelijk is. Mooie glans!


Op de bovenstaande foto draag ik alleen wat foundation, concealer en poeder op mijn gezicht. 


Op deze foto heb ik de tweede highlighter aangebracht, de rozige kleur. Hij is vrijwel niet te zien op het gezicht, jammer.


Op deze foto heb ik de champagne kleurige highlighter aangebracht. Hoewel het misschien lastig te zien is aangezien de focus op mijn oorbel ligt, zie je wel een mooie, maar subtiele glans op mijn jukbeen. 


Ik besloot de donkerste highlighter toch maar als bronzer aan te brengen. Daar vind ik 'm persoonlijk wel geschikt voor, aangezien ik een lichte huid heb. Hier kun je overigens de mooie glans van de champagne kleurige highlighter beter zien! I like!


Ik moet zeggen dat het palette er erg leuk uitziet, maar dat ik de highlighters zelf wel een beetje tegen vind vallen. De champagne kleurige highlighter heeft wel een mooie glans met glitter, maar de rozige highlighter zie je eigenlijk niet terug op het gezicht. De bronzy highlighter vind ik op zich wel mooi, maar meer geschikt als bronzer voor de lichte huid. Maar als bronzer moet je wel flink wat poeder aanbrengen wil je resultaat zien. Hmm... Ik weet het niet. Ik denk dat je zelfs voor deze prijs toch betere producten kunt vinden, ondanks dat ik wel tevreden ben over de eerste highlighter. Jammer!

Het Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette is nu te koop bij Kruidvat voor €4,59.

10 comments

 1. Mooi pallet! Jammer dat je de tweede helaas niet goed ziet op het gezicht, vind de andere highliters wel erg mooi. <3
  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
 2. Het ziet er wel uit als een mooi palletje! Die highlighter is wel mooi. Misschien fijn voor een subtielere look :)

  ReplyDelete
 3. Ik vind het palette er super mooi uitzien, daar word ik erg hebberig van haha! Maar wel jammer dat je ze bijna niet ziet zitten op je gezicht. Dat is wel erg jammer!

  ReplyDelete
 4. Het ziet er uit als een mooi palette, maar ik sla deze over. Jammer..

  ReplyDelete
 5. Het palette ziet er wel echt super goed uit! Jammer dat hij tegenvalt

  ReplyDelete
 6. Jammer van de kwaliteit! Het palette ziet er wel echt super leuk uit. Dat is het ook vaak met Catrice vind ik, ze hebben wel leuke producten maar het is het vaak net niet.

  ReplyDelete
 7. Ik vind de highlighter mooi, jammer dat jij er minder tevreden mee bent.. X

  ReplyDelete
 8. Jammer dat het palette zo tegenvalt xx

  ReplyDelete
 9. Can you put a vídeo showing how you use this product of catrice?i bought one and o dont know how do use it.

  ReplyDelete
 10. Can you put a vídeo showing how you use this product of catrice?i bought one and o dont know how do use it.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD