Social Media

Foto's in huis


Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om bij mensen in huis te komen, en om zo te zien hoe iemand is en wat ze mooi vinden. Een van de leukste dingen zijn dan ook familiefoto's die het huis echt origineel en persoonlijk maken. Sinds september woon ik op kamers in Maastricht, en ondanks dat ik over het algemene wel tevreden ben over mijn kamertje vind ik het nog niet helemaal af. Daarom vond ik het eens tijd om wat leven in mijn kamer te brengen door middel van foto's. Van Webprint mocht ik een aantal leuke dingen uitkiezen!


Allereerst koos ik twee kleine vierkante boekjes. Dit leek me wel leuk om gewoon ergens neer te leggen en in te bladeren. In een boekje zitten foto's met vriendinnen, en in het andere boekje foto's die ik de afgelopen jaren heb gemaakt.Deze foto heb ik een aantal jaren geleden gemaakt in Venetië. 
Deze foto heb ik ook gemaakt in Venetië. Ik vond het erg zo schattig uitzien, al die kleine handdoekjes en wat ondergoed aan een waslijntje. 
Deze foto heb ik in Domburg, Zeeland gemaakt.
Op de zijkant van het boekje heb ik een quote geplaatst, wat ik wel leuk vond. Deze quote vond ik wel mooi en toepasselijk. 

Deze boekjes zijn erg goedkoop, en over de kwaliteit ben ik best tevreden. De prijs is afhankelijk van het aantal bladzijdes dat je wil, maar beide boekjes waren rond de €7,-. Prima prijsje als je het mij vraagt, en ook zeker leuk als cadeautje voor iemand!
Ook was ik erg benieuwd naar een foto op hout. Ik heb dit al weleens gezien op internet, en daarom leek het me leuk om zelf ook een foto te laden drukken op hout. Uiteindelijk is het de foto hierboven geworden met vriendinnen. Ik heb gekozen voor een redelijk klein formaat, iets groter was misschien ook leuk geweest. De kwaliteit is oké, maar had misschien wel wat beter gekund. Toch vind ik 'm erg leuk geworden, en ben ik er echt blij mee. Een foto op hout is toch iets specialer dan een gewoon fotolijstje.

Ik besloot ook nog wat foto's af te drukken, om hier een fotoalbum van te maken. Fotoboeken waarin je zelf de foto's plakt vind ik eigenlijk nog veel leuker dan een fotoboek gemaakt op internet. Zo kun je een beetje creatief bezig zijn, en er zelf wat dingen bijschrijven. Lekker ouderwets en iets origineler. Tot slot heb ik een poster besteld van Amy Winehouse. De foto heb ik op internet gevonden, en deze vervolgens af laten drukken. Ik ben wel een fan van Amy's muziek, maar ik ben geen creepy fan die allerlei spullen van haar heeft (behalve een cd, een plaat en nu een poster). Toch leek me het wel leuk om een foto van haar af te laten drukken, en deze foto heb ik al eens eerder gezien op een ansichtkaart in een winkel. Ik vond deze foto heel mooi van haar, vooral omdat 'ie zwart-wit is. 

Over de producten van Webprint ben ik echt heel tevreden, en ik kan ze dan ook zeker aanraden. De prijzen zijn prima, en vooral die kleine boekjes vind ik echt een koopje. Een foto op bijvoorbeeld hout is wat prijziger (dit kleine formaat was ongeveer €20,-), maar dit is eigenlijk altijd het geval. De service vind ik ook erg goed: je ontvangt een mailtje waarin staat wanneer het bezorgd wordt, en mijn bestelling is binnen een weekje bezorgd. Zeker een kijkje waard!

Dit artikel is in samenwerking met Webprint.nl.

2 comments

  1. Ik heb ook zoveel foto's in huis! Ik vind dat zo gezellig.
    www.melikeseckin.com

    ReplyDelete
  2. Wat een leuk idee, die kleine vierkante fotoboekjes. Is eigenlijk nooit in me opgekomen om zo'n boekje te maken als 'decoratie', zeg maar om ergens neer te leggen zodat mensen erin kunnen bladeren als ze bij je thuis zijn. Erg tof! Ga ik zeker onthouden!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD