Social Media

Inspiration: ear parties


Afgelopen week schreef ik al over mijn nieuwe oorbellen van ANNA+NINA, maar ik kon het niet laten om nog een artikel te schrijven over mijn 'current obsession'. Ik ben namelijk helemaal weg van oorsieraden. Piercings, oorbellen: het liefst klein, subtiel en fragiel. 

Nu heb ik nog niet zo heel veel mooie oorbellen die ik kan combineren, maar ik heb er weer wat oorbellen besteld die nog binnen moeten komen. Op dit moment heb ik in mijn linkeroor 3 gaatjes en een helix piercing, en in mijn rechteroor twee gaatjes. Genoeg gaatjes om oorbellen mee te combineren dus! Misschien ben ik ooit nog van plan om nog meer piercings in mijn linkeroor te laten piercen, maar voor nu vind ik het even genoeg. 

Zelf hou ik het meest van zilveren sieraden, vandaar dat ik eigenlijk alleen maar zilveren oorbellen heb. Gek genoeg zijn alle foto's hierboven met gouden sieraden, haha! Goud vind ik ook erg mooi, maar op een of andere manier vind ik zilver toch beter bij me passen.

Ik weet niet wanneer deze 'trend' (?) ontstaan is, maar eigenlijk had ik drie/vier jaar geleden deze obsessie ook al een beetje. Toen wilde ik namelijk al erg graag een piercing, maar durfde ik 'm nog niet te zetten. Uiteindelijk heb ik mijn helix in maart 2015 laten zetten (lees hier mijn ervaring). Hilarisch is al helemaal dat ik letterlijk op het moment dat ik deze zin aan het typen ben, een artikel van vorig jaar heb gevonden waarin ik mijn piercing/oorbel obsessie op mijn blog deel (hier). Helemaal vergeten! Deze obsessie is dus nog steeds niet verdwenen. 

Wat vinden jullie van de 'ear party'? Mooi, of niet jouw ding? En waar kopen jullie graag sieraden? 

 Bron foto's collage: Pinterest.

6 comments

 1. Ik vind het heel tof! Ik shop graag mijn sieraden bij de river island, forever 21 of H&M. :)
  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bij River Island hebben ze ook leuke sieraden inderdaad!

   Delete
 2. Wow echt super mooie ear candy! Staat zo goed bij elkaar, echt super leuk :D

  ReplyDelete
 3. Wat een gave inspiratie foto's! Ik vind dit ook zó onwijs mooi. Ik ben groot fan van My Jewellery wat betreft sieraden maar ook Primark vind ik altijd leuk.

  ReplyDelete
 4. Don't forget to decorate accordingly. Add in favorite bachelorette party decorations and party supplies.
  hot strippers

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD