Social Media

MAC Spirit Lipstick


Na een hele tijd is er eindelijk een nieuwe MAC lipstick aan mijn stash toegevoegd! Mijn meest recente MAC lipstick is namelijk Stone, die ik in december 2015 gekocht heb, lees hier de review. Maar vandaag een nieuwe MAC lipstick review, namelijk die van Spirit! Ben je benieuwd naar de swatches? Lees dan vooral verder!
  

Hoewel ik sommige lipsticks van andere ook erg fijn vind, bijvoorbeeld deze lipstick van KIKO, kom ik toch vaak weer terug bij de lipsticks van MAC. MAC vind ik vooral erg fijn omdat je de finish zelf kan kiezen: matte, amplified, glaze, satin, noem maar op. Maar ook hebben ze een uitgebreid assortiment met heel veel verschillende kleuren, én je kunt de lipsticks altijd in de winkel swatchen en proberen. Een stuk fijner dan wanneer je in de drogist staat en je maar op de kleur in de huls af moet gaan. 


Een van mijn favoriete lipsticks van MAC is Velvet Teddy. Dit is voor mij echt de perfecte alledaagse lipstick, en ik draag 'm dan ook vaak en met veel plezier. Helaas is mijn Velvet Teddy bijna op, en daarom ben ik er nu extra zuinig op. Ik wilde een lipstick die er een beetje op leek, maar toch nét iets anders. Uiteindelijk koos ik bij MAC de lipstick Spirit.

  
Spirit is een bruine nude kleur met een satin finish. De lipstick is dus niet mat, wat ik het liefst draag. Maar de lipstick is wel erg goed gepigmenteerd, en de glans is ook echt maar minimaal. Daarnaast neigt de kleur af en toe een beetje naar een peach kleur, maar dit is gelukkig ook maar minimaal aangezien ik hier eigenlijk niet van hou.
Spirit vind ik echt een prachtige nude kleur. Hij brengt gemakkelijk aan en voelt comfortabel op de lippen. Hij lijkt best veel op Velvet Teddy, hij is alleen wat donkerder. Mocht je Velvet Teddy dus al hebben, dan kan je Spirit misschien beter laten liggen. Maar hou je net als ik erg van dit soort kleuren en zoek je nét even een variatie, dan is Spirit zeker het proberen waard.


Ik ben heel tevreden over Spirit: het is een erg fijne lipstick, en de houdbaarheid is ook prima. Na het eten vervaagt de kleur een beetje, maar hij is nog wel goed zichtbaar. Sinds ik 'm heb draag ik Spirit erg vaak, gewoon als een 'everyday lipstick'. Een goede aanvulling/vervanger naast/van Velvet Teddy!

MAC lipsticks kosten €19,50 per stuk en zijn onder andere te koop bij Douglas en maccosmetics.com.

Welke MAC lipstick is jullie favoriet? Of wat zijn jullie aanraders? 

7 comments

 1. Wat een prachtige kleur! Hij staat jou erg mooi. Ik wil zelf nog heel graag Velvet Teddy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind 'm ook echt mooi! Velvet Teddy is nog altijd een van mijn favorieten :)

   Delete
 2. Ohhh love it! Vind het een ontzettend mooie kleur. <3
  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
 3. Ik wil deze ook nog, vind dit echt een hele mooie!

  ReplyDelete
 4. Oeeeh wat een mooie kleur is dit! Bijzondere kleur ook trouwens. Ik vind 'm gaaf!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD