Social Media

My favourite accessories


Vandaag wil ik graag een aantal van mijn favoriete accessoires met jullie delen. Ik draag elke dag sieraden, en kan echt niet meer zonder. Zo heb ik altijd oorbellen in, en draag ik om twee vingers aan mijn rechterhand een ring. Over mijn oorbellen volgt nog een blogpost, maar de ringen zijn niet zo interessant om te laten zien. Vandaar dat ik nog wat andere mooie accessoires met jullie wil delen!


Als jullie mijn blog volgen, hebben jullie het artikel over The Peach Box misschien wel voorbij zien komen. The Peach Box heeft prachtige sieraden, waaronder deze ring en oorbellen. 


Daarnaast ben ik helemaal dol op de horloges van Daniel Wellington. Voor mijn 18e verjaardag had ik er een van mijn ouders gekregen, maar laatst (voor mijn 20e verjaardag haha) heb ik er een ontvangen van Daniel Wellington! Het is echt een prachtig horloge en ik draag 'm dan ook elke dag, mijn review lees je hier.


Ook ontving ik laatst deze zonnebril van Polette. Hoewel het lastig is om zonnebrillen online te bestellen omdat je dan niet weet hoe deze je zal staan, ben ik ontzettend blij met deze zonnebril. Hij is echt perfect voor de zomer, en ik vind het model vooral erg tof. 

Wat vinden jullie van deze accessoires? En wat voor sieraden dragen jullie altijd?

10 comments

 1. Prachtige accessoires! Ik vind de horloge echt heel erg mooi.
  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
 2. wauw prachtige items heb je bij elkaar gelegd!

  ReplyDelete
 3. Love the watch, very simple and classic.

  www.humancat.co

  ReplyDelete
 4. Ik ben echt helemaal weg van het montuur dat je daar hebt!

  ReplyDelete
 5. Lovely picks! I've been on the hunt for a simple watch like the one you mentioned!

  Nicole | In The Life of NM

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie items! Je horloge en zonnebril zijn erg mooi :-)!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD