Social Media

New In | MAC Mineralize Blush Petal Power


In mijn make-up stash heb ik al aardig wat producten van MAC: 7 lipsticks, een prep+prime transparant finishing powder, twee mineralize skinfinishes, een cream color base en een lipliner. Maar een blush van MAC had ik nog niet in mijn bezit, tot nu! Al vaker had ik de Mineralize Blush in de kleur Petal Power in mijn handen gehad bij de Douglas, dus ik was er erg benieuwd naar!


Op het eerste gezicht is het niet meteen een blush waar ik snel voor zou gaan. De kleur is best fel, en ik hou juist wel van subtielere blushes. Ik zat er eerst over na te denken om Dainty te proberen, een van de of misschien wel de meeste populaire blush van MAC. Toch besloot ik voor een andere te gaan, omdat ik hier zo nieuwsgierig naar was.
  


Toch was ik super benieuwd naar Petal Power, vooral vanwege de prachtig glans. Petal Power is een roze blush, en hoewel hij op de foto best 'knallend' is valt dat in het echt wel mee. De blush neigt ook een beetje naar een koraalkleur, en hij heeft een opvallende gouden glans. 


Op de swatch foto is de gouden glans pas echt goed te zien. Is het niet prachtig? Elke keer als ik deze blush in de winkel swatchte, vond ik 'm zo mooi. 


Op de foto hierboven heb ik de blush subtiel aangebracht. Zoals ik al vertelde houd ik niet van hele opvallende blushes, vandaar dat ik 'm hier ook lichtjes heb aangebracht. De blush is erg gepigmenteerd, en je moet 'm dus ook wel voorzichtig aanbrengen tenzij je op een barbiepop wil lijken. Ik vind de kleur van de blush erg mooi, en vooral de gouden glans vind ik erg speciaal. Dit is jammer genoeg op de foto niet te zien, maar in het echt was mijn gezicht zeker aan het 'shinen'. 


Ik ben erg tevreden over deze blush van MAC. De kleur vind ik prachtig, en vooral de gouden glans maakt de blush speciaal. De pigmentatie is super goed, waardoor je wel moet oplettend tijdens het aanbrengen van de blush. Natuurlijk zijn de producten van MAC wel aan de prijzige kant, een Mineralize Blush van MAC kost namelijk €24,50, maar je doet er hoogstwaarschijnlijk enorm lang mee. 

Wat vinden jullie van deze blush? En hebben jullie al een blush van MAC in bezit?

17 comments

 1. Ik heb zelf Dainy, echt mijn favo blush alhoewel hij nu op is. Deze kleur vind ik ook heel erg mooi :-)!

  ReplyDelete
 2. Ja! Deze blush heb ik ook en vind hem echt prachtig. Ben er zo blij mee <3
  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
 3. MAC blushes zijn zo mooi! Deze heeft zo'n mooie glans :D

  ReplyDelete
 4. Super mooie blush! Prachtige kleur en glans.

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtige blush zeg, die swatch lijkt wel heel erg veel op een sleek blush die ik heb!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja klopt, op Rose Gold! Die heb ik zelf ook!

   Delete
 6. Deze blush is prachtig, wat een pareltje! <3

  ReplyDelete
 7. Een hele mooie blush, z'n roze kleur houd ik zelf ook wel van.

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtige blush is het toch. Deze staat nog op mijn wishlist!

  ReplyDelete
 9. Jep! Deze heb ik ook! En inderdaad, voorzichtig mee zijn, want voor je het weet vraagt iedereen aan je of je koorts hebt met die rode wangetjes ;) x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ja precies! Hij is erg gepigmenteerd.

   Delete
 10. Prachtige blush! Ik zou m ook heel graag willen :)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD