Social Media

New In | Oorbellen van ANNA+NINA


Dit klinkt misschien heel raar, maar sinds ik de oorbellen in Anna Nooshin's oren heb gezien, ben ik geobsedeerd door leuke oorbellen. Steeds vaker zoek ik op internet 'earspiration' op, om op zoek te gaan naar de perfecte 'ear party'. Dit had ik een paar jaar geleden ook al, maar dan met piercings in je oren. Nu ben ik helemaal weg van oorbelletjes, en heb er het liefst zo veel mogelijk om leuke combinaties uit te proberen. 

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit prachtige paar oorbellen van mijn zus, die van het merk ANNA+NINA zijn. Al langer had ik deze oorbellen op het oog, en nu heb ik ze! Ik vind ze echt prachtig en wilde ze daarom met jullie delen.


  
Het zijn zilveren oorbellen, van sterling zilver. Je hebt deze ook in het goud, maar persoonlijk ben ik meer van de zilveren sieraden. Het zijn kleine dunne staafjes, met daaraan een soort kettinkje naar het achterkantje van de oorbel. Het kettinkje bungelt als het ware onder je oorlel.De oorbellen waren verpakt in een klein linnen zakje van ANNA+NINA. Heel schattig, en altijd handig om te bewaren zodat je de oorbellen er in kunt opbergen als je ze niet draagt.

 
En hierboven heb ik de oorbel in! Ik vind ze echt prachtig, en ben ze zeker van plan heel vaak te dragen. De andere oorbelletjes en de piercing die ik in heb, zijn van de Six. Ik ben nog op zoek naar andere leuke oorbellen om met deze van ANNA+NINA te combineren, dus tips zijn altijd welkom!

Wat vinden jullie van dit soort oorbellen?

4 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD