Social Media

Prisma Devotion Great Rose Gold


Misschien kennen jullie het merk al: Prisma. Dit is namelijk een oud Nederlands horlogemerk, opgericht in 1948. Ik kwam de horloges van Prisma al vaker op Instagram tegen, en nu mocht ik zelf een horloge uitkiezen! Wil je meer weten over dit horloge? Lees dan snel verder!Van Prisma mocht ik een van hun horloges uitkiezen, en na lang twijfelen koos ik voor het Devotion Great horloge in de kleur rosé goud licht. Dit horloge is er namelijk ook nog in een andere variant, een met een donkerbruin uurwerk. 

Het horloge komt in een mooi stevig zwart/oranje doosje. Nu ben ik zelf geen fan van oranje, maar het doosje vind ik erg tof. Hij opent op een bijzondere manier, en je kunt je horloge hier natuurlijk goed in opbergen. 
  

Het horloge dat ik gekozen heb is dus rosé goud met een licht uurwerk. Ik heb al een aantal horloges met een leren bandje, dus leek het me wel leuk om voor een hele andere stijl te gaan. Ik heb getwijfeld of ik dit horloge niet in het zilver wilde, maar omdat ik de rosé gouden zo bijzonder vond ben ik uiteindelijk voor deze gegaan. Hij is gemaakt van roestvrij staal, en de waterbestendigheid is tot 30 meter; altijd handig om te weten. Het bandje strakker of losser maken vond ik wat lastig, maar gelukkig wist mijn vader hoe het moest en heeft hij me daarmee geholpen. 

  

Het horloge ziet er kwalitatief erg mooi uit, en hij zit ook comfortabel. Ik vind de kleur erg mooi, hoewel ik er wel even aan moet wennen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over dit horloge, en ik ga 'm dan zeker ook met veel plezier dragen. Persoonlijk vind ik het leuk om verschillende horloges af te wisselen en ze aan te passen aan je outfit. Dit horloge vind ik erg chique ogen, vooral voor feestjes vind ik het een prachtige toevoeging. 

Het Prisma Devotion horloge in rosé goud licht kost €119,-.

Wat vinden jullie van dit horloge?

Dit artikel is in samenwerking met Prisma.

5 comments

 1. Wat super gaaf dat je zelf een horloge mocht uitkiezen! En je hebt een mooie genomen; ik vind de kleur erg gaaf en het model zelf ook <3

  ReplyDelete
 2. Ziet er mooi uit, vooral het bandje vind ik mooi!
  www.melikeseckin.com

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie! Ik ben echt dol op dit soort varianten!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD