Social Media

I Love Netflix Tag


Op een aantal blogs kwam ik 'm al tegen: de I Love Netflix tag. Nu moet ik bekennen dat ik echt een serie-/filmkijker ben, en daarom ook regelmatig op mijn laptop, iPad of mobiel Netflix aanzet. Aangezien het zomervakantie is, vond ik deze tag wel toepasselijk: iedereen heeft meer tijd om te relaxen en meer series en films te kijken. Vandaar dus deze tag vandaag!

Kijk je liever series of films op Netflix?

Ik hou van allebei, maar als ik eerlijk ben kijk ik toch liever series. Ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe personages verder gaan met hun leven, en bij films houd het op een gegeven moment op wat ik jammer vind. Ook leer je personages veel beter kennen bij een serie omdat je langer naar ze kijkt.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?
Ik durf deze vraag bijna niet te beantwoorden, omdat het eigenlijk belachelijk is hoeveel series ik kijk. Ik kijk namelijk veel series tegelijk, hoewel ik met sommige een 'pauze' heb ingelast. Hier komen ze: The Returned, Between, Orphan Black, Once Upon A Time, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, The Fall, Luther, Reign, Awkward, Faking It en Prison Break (er komt weer een nieuw seizoen, waaaah!). Pretty Little Liars en The Vampire Diaries heb ik al even niet meer gezien, maar ik denk dat ik ze wel weer op ga pakken als ik zin heb.

Wat is je Netflix serie top 5?
1. Gossip Girl
2. Prison Break
3. Orphan Black
4. How I Met Your Mother
5. Reign

Wat is je Netflix film top 5?
1. Catch Me If You Can
2. Shutter Island
3. You've Got Mail
4. How To Lose A Guy in 10 Days
5. Pirates Of The Caribbean 
(Eigenlijk een samenraapsel van films.)

Wat is je favoriete Netflix snack?
Ik probeer de laatste tijd wat gezonder te eten, maar als ik ga voor een ongezonde snack is dat chips. Bij gezonde snacks kun je denken aan fruit of een bakje magere yoghurt.

Wat is je favoriete Netflix plek?
Op de bank of lekker in bed!

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, TV, laptop, mobiel of iets anders?
Gek genoeg kijk ik Netflix het vaakst op de iPad of op mijn mobiel. Maar als ik alleen thuis ben (bij mijn ouders) kijk ik Netflix wel op de TV, en als ik in mijn eigen huis (op kamers) ben kijk ik het op mijn laptop. 

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?
Natuurlijk heb ik ook series gekeken die me tegenvielen. Orange Is The New Black en Breaking Bad waren daar twee van. Ik had er zoveel van verwacht, maar op een of andere manier vond ik het na een tijdje saai worden en ben ik gestopt. 

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?
Er staan veel leuke dingen op Netflix, maar ik mis ook nog zoveel! Films als Harry Potter, Notting Hill en Bridget Jones mis ik echt. Ook series als 90210, Two Guys And A Girl, Ghost Whisperer en Mcleod's Daughters mogen er van mij ook wel opkomen. 

Zo, dit was de tag weer. Mochten jullie nog tips voor mij hebben qua series, dan zijn deze uiteraard welkom!

4 comments

 1. Ik kijk ook liever series als films, precies om dezelfde reden haha. Gossip Girl en Prison Break zijn ook een favoriet van mij. Op dit moment kijk ik Gilmore Girls, die is ook echt super leuk om te kijken en staat volgens mij pas sinds kort op Netflix, aanrader!

  ReplyDelete
 2. Ik kijk ook heel veel series, maar heb geen netflix! Wil ook netflix. :)

  ReplyDelete
 3. Leuke tag zeg! JA ik mis ook harry potter op netflix!
  En ik ben erg benieuwd naar gossip girl. Ik heb nu de series: new girl, american horror story, the walking dead, once upon a time gekeken. En ben nu bezig met pretty little liars. <3 Ook allemaal ontzettend leuke series!

  Liefs
  Evelien

  ReplyDelete
 4. Hee! Ik kom toevallig deze tag tegen op je blog. Ik had hem bedacht, zou je dat willen toevoegen? 😀 Leuk dat je hem hebt ingevuld! Grappig dat je oitnb en breaking bad vond tegenvallen,die vind ik juist awesome haha! Xoxo (http://ohsobeautiful.nl/blog/2015/04/i-love-netflix-tag/)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD