Social Media

New in: statement necklace


Statement kettingen: een aantal jaren geleden zag je ze overal. Verschillende kleurtjes, stijlen en vormen, alles kon. Hoewel ik ze bij andere mensen altijd erg leuk vond staan, heb ik er nooit zelf een gekocht. Ze zijn best heftig, en ik moest er wel aan wennen. Nu mocht ik bij Happiness Boutique een statement ketting uitzoeken, dus dit was het perfecte moment om er een te proberen!

Vooral dit soort statement kettingen vind ik erg tof: zilver en een beetje tribal achtig. Ik besloot er dus ook zo een te bestellen bij Happiness Boutique. Ze hebben heel veel verschillende soorten sieraden, van hele opvallende tot mooie subtiele. Ook zijn ze erg betaalbaar, wat altijd fijn is.


Het is een zilverkleurige statement ketting die in een punt uitloopt. Door de zilveren staafjes aan de zijkant en de punt aan het einde doet het me een beetje aan een tribal ketting denken. Wel heeft de ketting ook glanzende steentjes, wat ik persoonlijk net iets minder vind. Maar het valt niet heel erg op, en op een of andere manier past het er ook wel weer bij. Het is een hele opvallende en heftige ketting, dus wennen moet ik zeker. Wel vind ik 'm in zijn soort erg mooi, en ik ben ook heel blij met de vorm van de ketting als ik 'm om heb. Ik zal deze ketting niet dagelijks dragen, maar af en toe een dagje of voor een feestje is 'ie zeker geschikt. Waarschijnlijk zal ik 'm dragen met een simpele outfit om het voor de rest wat rustiger te houden. De aandacht gaat dan toch al uit naar de ketting.


Ik ben heel blij met deze ketting, en ik vind het erg leuk om zo'n statement piece eindelijk te proberen. De kwaliteit lijkt me ook erg goed: de ketting voelt stevig aan, en ik denk dat 'ie dan ook een lange tijd mee zal gaan. Als ik het goed heb is deze ketting rond de €25,-, wat naar mijn idee wel een redelijke prijs is. I like it, what about you guys?

Met de code NATUREOFHAPPINESS krijg je 10% korting met een minimaal bedrag van €19,- t/m 29 september!

Dit artikel is in samenwerking met Happiness Boutique.

5 comments

 1. Wauw die ketting is echt ontzettend gaaf!
  Ik hou wel van dat soort opvallende kettingen, love it!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Deze staat je echt mooi! Liefs :)

  ReplyDelete
 3. Zo, dat is inderdaad wel echt een opvallende ketting! Wel heel erg mooi!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD