Social Media

Personal Update #8: waarom ik even weg was, nieuw academisch jaar op UCM


Zoals jullie misschien gemerkt hebben, ben ik een tijdje afwezig geweest op mijn blog en social media accounts. Vandaar dat ik even een persoonlijke update wilde geven aan jullie waarom ik even weg was!Het heeft voornamelijk gewoon met de vakantieperiode te maken. In de vakantie ben ik namelijk nogal druk geweest, wat ervoor gezorgd heeft dat ik jammer genoeg geen tijd meer had om te bloggen. De eerste weken heb ik juist veel geblogd omdat ik tijd over had, maar na een paar weken werd dit minder.

In het begin van de 'echte' zomervakantie (daarvoor had ik al een paar weken vrij), ben ik een weekje op kamp geweest met de meisjesclub waar ik leidster van ben.We hebben die week spelletjes gedaan, speurtochten, gezwommen en gezongen. Het klinkt misschien af en toe een beetje lame, maar ik vind het wel leuk om met kinderen om te gaan. Daarnaast heb ik in de vakantie vooral veel gewerkt. Er waren wat collega's op vakantie, en daardoor heb ik meer diensten gedraaid. Wel vermoeiend, maar geld verdienen is ook erg fijn. 

Ook ben ik een weekje met het dispuut naar Zakynthos geweest. Hiervoor had ik jammer genoeg geen tijd meer om extra artikelen voor mijn blog te schrijven, omdat ik toen moest werken. Ik heb echt een leuke vakantie gehad, maar erna heb ik ook niet veel tijd gehad om uit te rusten omdat namelijk de INKOM in Maastricht begon. Dit is de introductieweek voor studenten waarbij allerlei activiteiten en feesten worden georganiseerd. Na deze week (die vorige vrijdag eindigde) heb ik het weer wat rustiger, vandaar dat ik het nu weer op probeer te pakken.

Volgende week maandag begin ik weer te studeren aan UCM. Mocht je ge├»nteresseerd zijn in hoe deze studie precies in elkaar zit, dan kun je dat hier lezen. Hoewel ik ook heel erg genoten heb van de vakantie, vind ik het ook leuk om weer te gaan studeren. Ik ben vooral benieuwd naar mijn vakken, omdat je op UCM steeds je eigen vakken mag kiezen. Het eerste jaar heb ik me vooral gefocust op kunst en cultuur, maar nu wil ik graag vakken die met gender studies te maken hebben proberen. Dit gaat vooral over seksualiteit, maar ook vakken over feminisme, racisme en discriminatie ga ik volgen. Ik heb er wel weer zin in!

Zo, dat was even mijn persoonlijke update en wat ik vooral in de vakantie gedaan heb. Wel probeer ik het bloggen zo snel mogelijk weer op te pakken, want dat blijft belangrijk voor mij!

Liefs

3 comments

  1. Wat tof dat je met zo'n kamp bent geweest! Love it :) En welkom terug, ik ben heel benieuwd!

    ReplyDelete
  2. Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad! Ikzelf heb geen ├ęchte vakantie meer sinds ik voltijds werk, maar merk wel dat ik minder zin heb om te bloggen wanneer het heerlijk zomers weer is. Dan is het ook zo warm bij ons binnen dat ik niet kan fotograferen zonder dat het zweet van m'n rug loopt, haha.

    ReplyDelete
  3. Zolang je maar een leuke vakantie gehad hebt girl!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD