Social Media

Hoesjes voor je mobiel


Zelf heb ik altijd een hoesje om mijn iPhone 6. Niet een heel beschermd hoesje, maar toch eentje die mijn mobiel een beetje beschermd tegen krassen. Daarnaast vind ik het ook leuk om telefoonhoesjes te hebben en ze af te wisselen. 

Voor mij zijn iPhone hoesjes een soort accessoires die ik kan afwisselen en kan afstemmen op mijn outfit. Een site waar je handig telefoonhoesjes kunt bestellen is Smartphonehoesjes.nl. Deze webshop verkoopt namelijk hoesjes voor veel verschillende soorten mobieltjes, zoals: Apple, Samsung, Sony, en Huawei! 

Zelf heb ik meestal hardcase hoesjes, maar het lijkt me ook handig om een hoesje met opbergvakjes te hebben. Dit lijkt me vooral handig bij het stappen, aangezien je in zo'n hoesje ook een aantal pasjes kwijt kunt. Zo heb je alles in één klein portemonneetje bij je en hoef je geen grote portemonnee mee te meenemen! Daarnaast beschermt zo'n hoesje je telefoon natuurlijk ook wat beter, aangezien de voorkant van je mobiel ook beschermd is. Zelf heb ik nog nooit zo'n hoesje gehad, maar ik wil er graag een uitproberen.

Smartphonehoesjse.nl heeft hele basic hoesjes, maar ook leuke hoesjes van merken als Fab., Guess en Supertrash. Voor iedereen wat wils dus! De prijzen variëren ook erg; je kunt er goedkopere hoesjes van rond de €10,- vinden, maar ook merkhoesjes van rond de €40,-.

Zoals op de foto hierboven te zien is, heb ik een iPhone 6. Ook voor deze telefoon hebben ze veel keus. Als Apple fan kun je er niet alleen terecht voor Apple hoesjes, maar ook voor toffe shells en hardcases voor MacBooks. Zelfs als je een Pro Retina 15 inch cover zoekt, vind je er allerlei leuks.

Wat vooral fijn is aan deze webshop, is dat bestellingen die vóór 21:00u geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden worden. Daarnaast is de verzending gratis, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Een kijkje waard dus!


Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD