Social Media

e.l.f. Contour Palettes


Onlangs mocht ik een bestelling plaatsen op de webshop van Eyes Lips Face, en meteen vielen me deze contour palettes op. Zelf heb ik nog niet zoveel contour producten, en omdat ik hier erg benieuwd naar was, besloot ik om deze twee te bestellen!

Ik koos voor twee verschillende palettes, namelijk de Studio Contour Kit in de kleur Light en de Contourblush & Bronzing Poeder in de kleur St. Lucia.


De verpakkingen van beide palettes zijn mooi en simpel: een zwart doosje met bovenop het logo van Eyes Lips Face. De verpakking van de Contourblush & Bronzing Poeder doet me heel erg denken aan die van NARS. 


Als eerst de Studio Contour Kit in de kleur Light. Aangezien ik een lichte huid heb, leek de lichtste kleur mij het meest geschikt. Om eerlijk te zijn heb ik wel een aantal bronzers, maar matte highlight poeders heb ik nog helemaal niet.In het palette zitten vier verschillende kleuren: twee highlighters en twee contour poeders. De eerste bronzer heeft een warme ondertoon, en de tweede een koele. Een veelzijdig palette dus!


De eerste higlighter heeft een subtiele glans, en is niet zo opvallend. Perfect als je van hele subtiele highlighters houdt. De tweede highlighter is mat, een poeder wat ik persoonlijk niet snel zou gebruiken. Zoals ik al zei is de eerste bronzer warm, en voor mij helaas iets te oranje. De tweede bronzer vind ik wel heel bijzonder en mooi. Wel moet je uitkijken dat je gezicht niet té grauw wordt door deze poeder.


En dan het tweede palette: de Contourblush & Bronzing Poeder in de kleur St. Lucia. Dit product doet me heel erg aan NARS denken. Het palette bevat een rozige blush en een bronzer.
De blush doet me denken aan oudroze/koraal kleurtje, is redelijk subtiel maar heeft een hele mooie glans/shimmer. De bronzer vind ik ook echt prachtig! Een hele mooie kleur; niet te grauw en niet te oranje. 


Hierboven heb ik de blush en bronzer aangebracht, en de highlighter uit het eerste palette.


Over beide producten ben ik wel tevreden, maar mijn voorkeur gaat zeker uit naar de Contourblush & Bronzing Poeder palette. De kleur van de bronzer vind ik echt perfect, en ook de blush vind ik erg mooi! Het Contour Palette is prima, maar ik hou van een opvallende highlighter, en omdat ik een matte highlighter niet snel gebruik, heb ik wat meer aan het andere palette. Dat is zeker een aanrader! De Contourblush & Bronzing Poeder kost ook maar €5,-, het Contour Palette daarentegen €8,-.

Wat vinden jullie van deze palettes?


Dit artikel is in samenwerking met Eyes Lips Face.

4 comments

 1. Oehhh deze productjes zien er goed uit! Ik vind ELF een heel leuk merk!

  ReplyDelete
 2. Dat palet met 4 stuks vind ik er echt heel goed uit zien!
  www.melikeseckin.com

  ReplyDelete
 3. Heeft echt een heel mooi effect!

  ReplyDelete
 4. Heel mooi deze kleuren. Staat je super. Subtiel en vrouwelijk :)

  Liefs, Kim \ www.kimbuining.com

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD