Social Media

Estée Lauder Perflecty Clean


Estée Lauder is een merk waar ik voorheen nog niet zo bekend mee was. Ik kende het merk natuurlijk al wel, maar ik had nog maar weinig producten van hen uitgeprobeerd. Nu ben ik heel erg fan van een van de mascara's, en deze besloot ik laatst te kopen bij Douglas. Een mevrouw raadde mij aan om even bij de huidverzorging te kijken, en uiteindelijk kwam ik uit op dit gezichtsreinigingsproduct!


Ik was op zoek naar een product om mijn gezicht mee te reinigen, en ik werd wel benieuwd naar de Perflectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask van Estée Lauder. Dit product kun je namelijk zowel als een masker als een cleanser gebruiken.


De cleanser kun je elke dag 's ochtends en 's avonds gebruiken om je gezicht mee schoon te maken. Dit vind ik zelf het prettigst. 

Beschrijving van Douglas:
Verzorg uw huid met Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser / Purifying Mask van Estée Lauder, een verfrissend schuim dat zorgt voor een zachte maar diepgaande reiniging. De cleanser verwijdert voorzichtig make-up en andere onzuiverheden, zuivert de poriën en maakt de huid gezond, fris en helder. 

Nu vind ik het zelf prettiger om eerst het grootste deel van mijn make-up te verwijderen, om vervolgens deze cleanser te gebruiken. Dit product zuivert namelijk ook de poriën, maar als je nog veel make-up op je gezicht hebt zitten, doet het product minder zijn werk.


Boven is de ingrediëntenlijst te zien. Nu ben ik geen expert als het gaat om ingrediënten, maar wel weet ik dat glycerin vochtregulerend is, en dus goed voor je huid. Daarnaast bevat het product helaas wel fragrance (parfum), wat er eigenlijk voor zorgt dat je huid uitdroogt, maar omdat deze redelijk aan het einde van de ingrediëntenlijst staat, zit er niet zoveel parfum in. Gelukkig!Zelf gebruik ik het product dus elke ochtend en avond om mijn gezicht te reinigen. Je hebt maar weinig nodig van de cleanser, ik gebruik ongeveer zoveel als een erwtje. Omdat het product schuimt, heb je ook minder nodig. De cleanser breng je op een vochtig gezicht aan, en vervolgens masseer je dit even in. Hierna spoel je het product weer van je gezicht. Nadat je het product van je gezicht hebt afgespoeld, vind ik het persoonlijk wat 'stroef' voelen. Hier moet ik wel even aan wennen, maar mijn gezicht voelt na de reiniging wel erg schoon aan. Zelf vind ik het prettig om na de reiniging even een gezichtscrème aan te brengen.

Het product heeft een hele prettige geur, namelijk een typische zeepgeur. Neutraal, maar toch lekker fris. Heel fijn om je gezicht mee te wassen als je het mij vraagt!


Al met al ben ik heel tevreden over dit product van Estée Lauder. Ik merk dat mijn huid schoon en fris oogt, en het product is zuinig in gebruik, wat altijd mooi meegenomen is! De cleanser kost namelijk wel €28,83, wat toch wel prijzig is. Maar ik vind het zijn geld helemaal waard, omdat je er lekker lang mee kunt doen. Wat ook handig is om te weten: op dit moment krijg je bij Douglas 25% korting op producten van Estée Lauder. Mocht je dit (of een ander) product willen van Estée Lauder, dan heb je hier nu profijt van!

2 comments

  1. Klinkt heel fijn! En thanks voor de tip, ik ga eens kijken op de website van Douglas!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD