Social Media

e.l.f. Mad for Matte eyeshadow palette


e.l.f., afkorting voor Eyes Lips Face, is een Amerikaans make-up merk waar ik nog niet zo bekend mee ben. Ik kende het van internet en andere blogs, en een paar jaar geleden heb ik er een keer een blush van besteld. Helaas was deze kleur niets voor mij, en sindsdien heb ik geen producten meer van e.l.f. geprobeerd. Nu ontving ik van het merk een aantal producten om te reviewen, en het leek me leuk om deze producten met jullie te delen!Ik mocht zelf een aantal producten uitkiezen die ik graag wilde testen, en meteen viel dit palette me op. Dit is het Mad for Matte Eyeshadow Palette van e.l.f. met 10 matte oogschaduws. De kleuren vond ik meteen al prachtig; ik hou heel erg van neutrale aardetinten. Ook vond ik het leuk dat het allemaal matte oogschaduws zijn, omdat ik nog niet zoveel matte oogschaduws in mijn bezit heb.


De oogschaduws zitten in een zwarte plastic huls met op de voorkant het logo van Eyes Lips Face. Om eerlijk te zijn voelt de huls een beetje goedkoop aan, maar hij ziet er verder wel mooi en luxe uit. 

      
En dan natuurlijk het belangrijkst: de oogschaduws! Er zitten 10 kleuren oogschaduw in; de kleuren gaan van licht naar donker. Er zitten een aantal warme kleuren in, maar de meeste tinten zijn koel. Een veelzijdig palette voor elke dag! De kleuren vind ik prachtig. Daarnaast zit er in het palette een spiegel, wat het palette geschikt maakt om bijvoorbeeld mee op reis te nemen. Een close-up van de lichtere tinten in het palette.


En een close-up van de donkere tinten.


Hierboven zie je de swatches van de oogschaduws! Ik vind ze prachtig! Sommige oogschaduws zijn wat korrelig en kunnen misschien voor wat fall out zorgen, maar de pigmentatie is echt top! Wel vind ik dat de zesde en achtste kleur een beetje op elkaar lijken.
Hierboven heb ik een aantal oogschaduws uit het palette gebruikt. Ik ben er heel erg over te spreken! De pigmentatie op het ooglid is erg goed, en de kleuren zijn makkelijk te blenden met elkaar. 

Ik ben heel blij met dit palette, en ik kan 'm zeker aanraden als je van dit soort kleurtjes houdt. De kleuren vind ik prachtig, de pigmentatie is goed en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Het palette kost namelijk €12,-, wat neer komt op €1,20 per oogschaduw. Prima prijsje als je het mij vraagt! Ik vind het leuk dat alle kleuren mat zijn, en het palette lijkt me zeer geschikt voor de aankomende herfst. I like it!

Dit artikel is in samenwerking met Eyes Lips Face.

7 comments

 1. Mooi palette heb je uitgekozen! Dit is inderdaad een heel mooi basic palette voor het najaar. En de pigmentatie valt me ook helemaal niet tegen!

  ReplyDelete
 2. Een goed basic palette voor de prijs! Mooie kleuren en mooie look. En jouw wimpers zijn ook echt mooi :D

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een mooie look heb je er ook mee gemaakt! Het palette klinkt echt super fijn :)

  ReplyDelete
 4. Mooie ogen heb je trouwens! Ik vind dit palette echt prachtig.

  Liefs,
  Dascha

  ReplyDelete
 5. Mooie look heb je ermee gemaakt! Het palette lijkt me wel wat.

  ReplyDelete
 6. Dit zijn mijn kleuren, al mis ik een shimmertje, maar het is dan ook een matte palette. :-) Mooie naturellook heb je gemaakt.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD