Social Media

My new Cluse watch


Sinds ik een Daniel Wellington horloge heb gekregen van mijn ouders voor mijn 18e verjaardag, draag ik elke dag een horloge. Voor mijn 18e had ik geen horloge, en had ik hier eigenlijk ook niet echt behoefte aan. Nu, twee jaar later, draag ik nog steeds horloges met veel plezier, en ze zijn voor mij dan ook onmisbaar. In samenwerking met Horlogeloods.nl mocht ik een nieuw horloge uitzoeken, en meteen viel mijn oog op dit mooie Cluse horloge!

Cluse is een horlogemerk dat jullie vast weleens voorbij hebben zien komen op internet. Op Instagram en blogs zijn ze niet meer weg te denken. Het uurwerk van de horloges doet me denken aan Daniel Wellington, maar omdat ze zoveel verschillende bandjes en kleuren hebben zijn ze toch wel erg verschillend. Daniel Wellington horloges vind ik prachtig omdat ze zo klassiek en tijdloos zijn, maar Cluse horloges daarentegen zijn juist wat moderner en vrouwelijker naar mijn mening. Bij het Cluse horloge ontvang je een (nep) leren hoesjes om je horloge in te bewaren, wat wel origineel is. Normaal krijg je bij een horloge een doosje, maar een hoesje is ook wel handig als je 'm bijvoorbeeld mee op reis wil nemen en in je koffer wil opbergen. 

Ik heb uiteindelijk gekozen voor het Cluse La Bohéme Mesh horloge met rosé goud en zwart. Vooral het zwarte uurwerk trok mij heel erg, dit is wat aparter dan andere horloges. De meeste horloges hebben een wit uurwerk, en het zwart in combinatie met het rosé goud vond ik bij dit horloge echt prachtig. 

    


Ik moet bekennen dat ik echt dol ben op dit horloge. De rosé goud-zwart combinatie vind ik echt prachtig, en het zwarte uurwerk maakt het heel origineel. Om eerlijk te zijn draag ik bijna altijd alleen maar zilver, maar ik kon het niet laten om dit horloge uit te kiezen. Ook vind ik rosé goud met zilver best een mooie combinatie. 


Zoals jullie vast al hebben gemerkt, ben ik heel enthousiast over dit horloge. Ik vind 'm echt prachtig, en kwalitatief lijkt me het ook een heel goed en sterk horloge dat niet snel kapot zal gaan. Dit Cluse horloge kost €99,95, wat redelijk prijzig is, maar ik vind dat een goed horloge wel dat geld waard is. Je kunt er altijd voor sparen of 'm natuurlijk vragen voor je verjaardag ;).

Dit artikel is in samenwerking met Horlogeloods.nl.

3 comments

  1. Wauw, wat een mooie! Dat zwart in het midden is inderdaad wel echt origineel :)

    ReplyDelete
  2. Wat een mooi horloge zeg! Ik heb al heel lang het grijze met rose goude horloge op het oog.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD