Social Media

New In | Adidas Court Vantage


Witte sneakers zie je deze zomer echt overal. Vooral de Adidas Superstars en Adidas Stan Smiths zijn erg populair. Nu draag ik sinds het afgelopen jaar wel sneakers (Asics en Nikes), maar eigenlijk vind ik sneakers niet zo bij mij passen. De Superstars en Stan Smiths vind ik wel leuk, maar ze zijn toch niet helemaal mijn ding. Toch wilde ik graag witte sneakers proberen, dus begon ik te zoeken op internet. Uiteindelijk heb ik een paar naar mijn smaak gevonden.

Ik besloot de Adidas Court Vantage te kopen, wat nog een hele zoektocht was. In veel sneaker winkels hadden ze dit model helemaal niet, en als ze ze wel hadden waren ze niet in mijn maat. Daarom besloot ik ze maar op internet te bestellen in de hoop dat ze zouden passen. Gelukkig zaten ze prima!


De Adidas Court Vantage zijn wit zoals je kunt zien, maar aan de achterkant zit een donkergroen stukje suède. Dit is ook bij de Stan Smiths het geval als je voor de groene variant kiest, maar bij de Court Vantage staat er geen logo in. De zijkanten van de Court Vantage hebben een gaas-achtig patroon, een soort mesh. Daarnaast staat het Adidas logo op de tong van de schoen met gouden letters. De gouden letters zijn niet helemaal mijn ding, maar de rest van de schoen vind ik wel erg leuk. Dit model oogt wat retro, mede door de zool die niet spierwit is maar eerder een crème kleur. Ze doen me denken aan oude tennisschoenen, en omdat ze dus retro ogen vind ik ze juist wat meer bij mij passen. Ik heb ook 'moderne' sneakers, maar die draag ik eigenlijk alleen omdat ik ze fijn vind lopen en niet omdat ik ze heel mooi vind.


Deze schoenen heb ik nu alweer een tijdje, maar ik wilde ze toch nog even delen met jullie. Ik ben heel blij met dit paar, en ik draag ze dan ook erg vaak. Vooral in de zomer zijn ze erg leuk te combineren, omdat ze bij de meeste zomerse dingen wel passen.

Wat vinden jullie van deze sneakers?

12 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD