Social Media

Pretty Lingerie


Onlangs heeft Anna Nooshin een collectie gelanceerd bij Hunkemöller: iets wat jullie vast niet ontgaan is. Ik koop weleens wat bij Hunkemöller, maar eerlijk gezegd zijn de producten die zij verkopen vaak niet helemaal mijn smaak. Felle neonkleurtjes, drukke prints of een tikkeltje ordinaire dingen zijn niet echt aan mij besteed. Maar toen Anna Nooshin haar collectie lanceerde, werd ik wél heel enthousiast. 

Hoewel ik sommige dingen van Anna Nooshins collectie niet snel aan zou trekken, bijvoorbeeld haar body's, vind ik de setjes van bh's en slips wel erg mooi. Mijn oog viel vooral op het setje hierboven: een bralette en een bijpassend onderbroekje met zwart kant en bordeauxrode randen. Nu draag ik voornamelijk 'gewone' bh's met normale vulling, maar af en toe lijkt me een bralette ook heel fijn zitten. Ik vind dit setje echt prachtig, en heel anders dan de andere producten bij Hunkemöller. Daarnaast vind ik de prijs heel erg meevallen, de bralette kost namelijk €25,- en de slip €15,-. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee! Helaas is dit setje bijna nergens meer te vinden, dus wees er snel bij als je 'm ook nog wil.

Wat vinden jullie van Anna Nooshins collectie bij Hunkemöller? 

14 comments

 1. This bralette is so pretty! I have been looking for a similar one so I will look into it :)

  Sarah | What Sarah Writes

  ReplyDelete
 2. Super mooi! Van wat ik hier zie dan. Als het allemaal van die bralettes enzo zijn vind ik het wel mooi maar mijn ladies hebben meer support nodig dan dat :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha snap ik! Ik heb dat eigenlijk ook wel nodig, maar af en toe is het ook wel fijn om een bralette te dragen :)

   Delete
 3. prachtig setje! Ik vind de collectie echt ontzettend mooi, helaas kan ik een bralette niet dragen vanwege de ondersteuning.
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 4. Deze is echt prachtig, dit vind ik nu één van de mooiste setjes moet ik zeggen!

  ReplyDelete
 5. Wat een mooi setje zeg! Ik ben zelf voor het bordeaux rode setje gegaan maar deze komt denk op mijn wishlist.

  ReplyDelete
 6. Ik vind de hele collectie zo mooi, deze ook echt!!
  www.melikeseckin.com

  ReplyDelete
 7. Ik vind vooral deze combinatie van bh + slip heel erg tof! :)

  ReplyDelete
 8. Wauw, heel mooi! IK vind haar collectie zo tof!

  ReplyDelete
 9. Het is echt een mooie collecite :d

  Ik ben weer begonnen met mijn YouTube Kanaal en wil dit vieren met een leuke giveaway op mijn blog en geef 3x een Michael Kors Hamilton tas weg!


  Xxx

  WIN DE MICHAEL KORS HAMILTON TAS!

  Bezoek ook mijn andere website Modekalender voor leuke mode events en nieuws!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD