Social Media

Daniel Wellington Classic Black Sheffield & Classic Cuff + Discount Code!


Daniel Wellington: een merk waar ik echt verliefd op geworden ben. De horloges zijn echt prachtig, en ik draag ze dan ook elke dag. Laatst is er een nieuwe collectie gelanceerd, namelijk de Classic Black Collection. Hier was ik ontzettend benieuwd naar, en gelukkig kreeg ik de gelegenheid om er een uit te kiezen! Daarnaast zijn een tijdje geleden de Classic Cuffs uitgebracht, waar ik jullie ook iets meer over ga vertellen.


Natuurlijk kon ik het niet laten om een horloge uit te zoeken uit de Classic Black collectie, een collectie waarin alle horloges een zwart uurwerk hebben. De meeste horloges hebben een wit uurwerk, maar steeds vaker zie je ook zwarte uurwerken. En zo ook bij Daniel Wellington. Ik vind dit altijd een heel mooi effect geven, omdat het nét wat anders is dan andere horloges.

Een tijdje geleden heb ik al een keer een horloge mogen uitzoeken van Daniel Wellington. Mocht je hier benieuwd naar zijn, dan kan je hier het artikel teruglezen. 

  
Na lang twijfelen besloot ik de Classic Black Sheffield te bestellen, een horloge met een zwart leren bandje. Ik koos voor de zilveren versie, omdat ik toch het meest zilveren sieraden draag. Dit horloge is er ook met rosé goud, die ook prachtig is.Daniel Wellington horloges komen altijd in een mooi bruin leren doosje, waarin je 'm kan opbergen. Alleen de verpakking vind ik al prachtig!


In het begin is het leren bandje nog een beetje stijf, en daarom draagt het horloge op de eerste dag misschien wat minder fijn. Het leer moet dan nog soepeler worden, maar dit gebeurt gelukkig altijd heel snel. 


Naast het horloge, mocht ik ook een Classic Cuff uitzoeken. Deze armbanden heeft Daniel Wellington ook recentelijk uitgebracht. Het zijn simpele dunne armbanden in het zilver of rosé goud. Ze zijn er in twee maten, namelijk in small en large. Omdat ik op verschillende blogs had gelezen dat de small nogal aan de kleine kant was, koos ik een large. Vaak vind ik het ook wat mooier als een armband wat losser valt. Nu moet ik wel zeggen dat de armband wat aan de grote kant is. Ik vind het mooi dat 'ie wat losser zit, maar de opening is wel groot. Gelukkig valt 'ie bij mij net niet af, maar ik kan me inbeelden dat dit bij sommigen wel het geval is. Wel ben ik er heel blij mee! De armband past mooi bij de horloges.


Ik ben echt ontzettend blij met dit horloge, en sinds dat ik 'm heb draag ik 'm eigenlijk elke dag. Ik vind 'm prachtig, klassiek en tijdloos. Ik kan niet meer zonder!

Wat extra leuk is, is dat ik een kortingscode voor jullie heb! Voer DW_HAPPINESS in op danielwellington.com en ontvang 15% korting t/m 31 december 2016. 

Wat vinden jullie van de Classic Black Collection?
Dit artikel is in samenwerking met Daniel Wellington.

9 comments

 1. Wauw, wat een onwijs mooi, elegant en klassiek horloge! Daar ga je vast heel veel
  plezier van hebben <3 Het armbandje vind ik ook heel pretty, leuk bedacht door DW!

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtig horloge zeg! Ik vind deze denk ik nog wel mooier dan de witte variant. Die heb ik nu een jaar of 2 en ik draag hem bijna elke dag. Leuk dat ze nu ook een armbandje hebben toegevoegd aan de collectie, mooie combi!

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtje zeg! Zo mooi en minimalistisch!

  ReplyDelete
 4. Wauw te gek dat je deze mocht uitkiezen! Ik heb zelf een TW Steel waar ik al heel wat jaren blij mee ben.

  ReplyDelete
 5. This is a gorgeous piece! A DW watch is definitely on my wishlist.

  Nicole | The Glam Surge

  ReplyDelete
 6. The team is flexible and organized, creating a smooth engagement. They exhibit excellent attention to detail and commitment to their work. super joker

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD