Social Media

De Choker Trend


Chokers: op dit moment zie je ze overal. Deze kettinkjes waren in de jaren 90 erg populair, en ze zijn weer teruggekomen. Ik moet zeggen dat ik er even aan moet wennen, en dat ik ook niet alle chokers even mooi vind. Maar ik heb een paar leuke uit mogen zoeken bij Chokerketting.nl die ik graag met jullie wil delen!

Drie chokers mocht ik uitzoeken bij deze webshop. Na even rondgekeken te hebben, had ik een aantal leuke gevonden.


Als eerst de Triangle Choker Zilver. Dit is een dunne choker met daaraan een bedeltje in de vorm van een driehoek. Ik heb gekozen voor de zilveren variant, aangezien ik bijna altijd zilveren sieraden draag. Deze kost €5,95.

   
Daarnaast koos ik voor een dubbele choker, namelijk deze Double Layer Choker. Wederom een dunne choker, maar dus twee dunne touwtjes in plaats van één. Ik moet zeggen dat ik deze het minst leuk vind, omdat ik chokers met een bedeltje toch wat leuker vind. Deze kost €4,95.De laatste choker, maar mijn favoriet: de Maan Choker Zilver. Ik vind deze heel schattig, en op een of andere manier vind ik halve maantjes leuk. Deze is eigenlijk hetzelfde als de eerste choker, maar dan met een ander bedeltje. Ook deze kost €5,95.


Hoewel ik nog even moet wennen aan chokers, ben ik heel tevreden over deze. Kwalitatief gezien zijn ze prima, en voor de prijzen moet je ze al helemaal niet laten liggen. Sommige chokers vind ik relatief duur voor wat je krijgt, maar deze prijzen zou ik er sowieso voor neerleggen. Bij sommige outfits kunnen chokers echt heel leuk zijn, en ik ga ze dan ook zeker combineren met verschillende dingen.

Wel vind ik dit soort chokers echt het leukst, van brede chokers hou ik niet echt. Deze doen me al snel een beetje denken aan een halsband, wat ik van sommige mensen ook weleens hoor. Dat vind ik wel te begrijpen, haha.
Dit artikel is in samenwerking met Chokerketting.nl.
Wat vinden jullie van de choker trend?

4 comments

 1. Ah wat tof! Ik moet er wel aan wennen maar begin ze steeds leuker te vinden. <3
  Die het met maantje vind ik heel erg leuk!

  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Ik vind chokers best oké! Inderdaad wel érg lang geleden dat ik er zelf nog een gedragen heb, hihi. Die met dat maantje is cute!

  ReplyDelete
 3. Ik vind het bij andere er altijd zo leuk uit zien! Maar bij mezelf vind ik het altijd maar gek..

  ReplyDelete
 4. Eerst moest ik er erg aan wennen, maar nu vind ik chokers wel tof! Wel dunne. Die dikke vind ik ook niet zo mooi. De choker met het maantje vind ik het leukst. Deze zijn ook lekker goedkoop!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD