Social Media

Gadgets voor het maken van foto's


Zoals jullie misschien al wel weten, hou ik heel erg van foto's maken. Naast het schrijven op mijn blog, maak ik voor bijna elk artikel wel foto's. Vanaf jongs af aan hou ik ervan om foto's te maken, en nog steeds heb ik er veel plezier in. Mijn spiegelreflex camera neem ik overal mee naartoe zodra het even kan, en maak ik het liefst van alles en iedereen foto's. Volgend jaar ga ik ook een half jaar naar het buitenland, en ik kan niet wachten om daar mooie foto's te maken. Het enige vervelende vind ik altijd om mijn foto's telkens op mijn laptop te zetten, aangezien ik een SD kaart met maar 4GB heb. Maar ik weet een hele goede oplossing daarop!

Op goedkopesdkaart.nl kun je namelijk een SD kaart met 128GB kopen, waar echt enorm veel foto's op kunnen. Daarnaast vind ik het persoonlijk ook leuk om weleens filmpjes te maken, en daarvoor is zo'n SD kaart natuurlijk ook enorm handig.  De SD kaart kost €49,95, wat wel een uitgave is, maar hier kun je dan ook wel een lange tijd mee vooruit. 

Vooral als je graag filmpjes maakt, is zo'n SD kaart erg handig. Volgend jaar ga ik een half jaar in het buitenland studeren (ik weet nog niet waar), en dan lijkt het me heel leuk om een soort vlogs te gaan maken voor familie en vrienden, zodat ze kunnen zien wat ik doe en waar ik ben.

Daarnaast ben ik stiekem een beetje verslaafd aan Instagram (@natureofhappinessnl) en met maken van foto's met mijn mobiel. Als ik in de trein zit, vind ik het leuk om mijn feed door te scrollen en te kijken naar foto's van anderen. Helaas merk ik wel dat dit veel batterij kost, en in de trein is het natuurlijk lastig om je mobiel zomaar even op te laden. Op powerbanks.nl kun je voor een koopje een powerbank voor je mobiel kopen, om 'm zo toch op te laden als je niet thuis bent. Zelf reis ik helemaal vanaf een dorpje tussen Arnhem en Nijmegen naar Maastricht, en dit duurt ongeveer 3 uur. Zo'n powerbank komt bij lange afstanden dus naar mijn mening wel van pas.

De levering van goedekopesdkaart.nl en powerbanks.nl gaat erg snel, want als je een product voor 18:00u op een werkdag besteld, heb je je bestelling de volgende dag in huis. Persoonlijk vind ik dit altijd erg fijn, omdat ik meestal niet kan wachten om mijn bestelde product te zien. 

Deze gadgets vind ik persoonlijk wel heel handig, voor zowel mijn mobiel als mijn spiegelreflex camera. Vooral zo'n SD kaart zou zeker van pas komen, en zeker als ik graag filmpjes wil gaan maken tijdens het reizen. 

Dit artikel is in samenwerking met www.powerbanks.nl en www.goedkopesdkaart.nl.

3 comments

  1. Goede tip van die SD kaart!! En een powerbank moet ik echt ff aan gaan schaffen, niets is zo frustrerend als onderweg zijn met een lege telefoon.....!

    ReplyDelete
  2. Ik kan niet meer zonder m'n powerbank! En ik vind die prijs best oké voor een SD-kaart van 128GB, hoor.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD