Social Media

MAC Diva Lipstick

  
Eindelijk is het zover: ik heb Diva gekocht van MAC! Deze lipstick wilde ik vorig jaar kerst al hebben, maar op een of andere manier heb ik 'm toch nooit gekocht. Maar aangezien ik een paar dagen geleden mijn salaris had ontvangen, vond ik het tijd dat ik mezelf even moest verwennen. Ik ben de stad ingelopen en kwam ineens op het idee om Diva van MAC te kopen. Dit heb ik dan ook gedaan, en vandaag deel ik mijn mening met jullie over deze lipstick.

Ik ben echt fan van MAC als het gaat om de lipsticks. Andere producten van MAC vind ik ook best mooi en fijn, maar de lipsticks zijn echt mijn favoriet. Er is veel keus, ze hebben prachtige kleuren en ze blijven goed zitten. 


De meeste MAC lipsticks zien er net als hierboven uit: een zwarte huls met zilveren details. De huls doet me een beetje aan een kogel denken. Natuurlijk heb je nog andere soorten lipsticks van MAC, maar ik ga eigenlijk altijd voor deze variant. 


Diva is een matte lipstick: mijn favoriete finish op het gebied van lipsticks. In de zomer vind ik het ook leuk als ze minimaal glanzen, maar ik ga het liefst voor mat. Op een of andere manier vind ik dit altijd mooi en chique staan.

  
Diva is een donkerrode lipstick, en doet me denken aan de kleur van rode wijn. Echt een prachtige klassieke donkerrode kleur, iets waar ik echt van hou. Daarnaast is het nu officieel herfst, dus de donkere kleuren passen perfect bij het seizoen. Zelf vind ik het heel leuk om donkere lipstick te dragen, dat is weer eens wat anders dan een nude

Op de foto's hierboven lijkt de finish van Diva misschien niet zo mat, maar in de realiteit is 'ie dat wel. Dit komt waarschijnlijk omdat hij nog iets moest opdrogen en wellicht door het daglicht. Zoals ik al zei vind ik de kleur echt prachtig, en ik weet dan ook zeker dat ik 'm vaak zal dragen. Wel is de lipstick iets lastiger om 'm strak langs de lijntjes aan te brengen, aangezien het zo'n donkere kleur is. Het is daarom misschien wat handiger om een lippotlood te gebruiken. Wel voelt de lipstick zacht en comfortabel aan op de lippen, en is hij niet stroef zoals sommige matte lipproducten.


Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop, ik heb er zeker geen spijt van. Het is een hele fijne lipstick die lang blijft zitten op de lippen. Natuurlijk is het mooier als je 'm na een paar uur weer even bijwerkt nadat je gegeten hebt, maar hij vervaagt wel mooi. De kleur vind ik prachtig, en vooral voor de herfst en winter is hij geschikt. Mocht je van dit soort kleuren houden, dan raad ik je Diva echt aan. De lipstick kost €19,50 en is te koop bij MAC Stores of bij sommige Douglas filialen.

Wat vind jij van Diva?

19 comments

 1. Wauw! Wat een prachtig kleurtje!

  ReplyDelete
 2. Wat een moois is en blijft deze mac lipstick toch! Voor mij wel iets te donker maar hij blijft zo mooi om te zien! x

  ReplyDelete
 3. Wauw! Wat een prachtige kleur, staat je supergoed! :)

  ReplyDelete
 4. Dit is echt mijn favoriete herfst en winter lipstick! Hij staat jou ook prachtig.

  ReplyDelete
 5. Diva is echt een prachtige kleur, eentje die je gewoon moet hebben.

  ReplyDelete
 6. Prachtige kleur! <3 staat je goed

  ReplyDelete
 7. Éen van mijn favoriete lipsticks, zeker voor de herfst straks, leuk review! xxx Laura

  ReplyDelete
 8. Ik heb diva ook, en ik vind de kleur echt super vet!! :) Hij staat je mooi <3 Liefs xx

  ReplyDelete
 9. prachtige kleur! Ik vind hem zo gaaf. Ook zo leuk voor de herfst!
  Hij staat ook al echt een tijdje op mijn wishlist.
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hij is inderdaad echt mooi voor de herfst!

   Delete
 10. This is a gorgeous colour! So perfect for Fall :)

  Nicole | The Glam Surge

  ReplyDelete
 11. Perfecte kleur voor de herfst! Staat jou ook mooi =D x

  ReplyDelete
 12. Deze lipstick behoort echt tot mijn favorieten. Hij staat jou ook weer prachtig.

  ReplyDelete
 13. Diva is zo mooi! Ik wil 'm ook nog graag! <3

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD