Social Media

Personal | Fall Favourites Tag


Het is alweer even herfst: het regent buiten, de lucht is bewolkt en de temperatuur daalt en daalt. Langzamerhand verkleuren de blaadjes van groen naar oranje, rood en bruin, en gaat de wind weer harder waaien. Hoewel het allemaal heel somber klinkt, hou ik wel van de herfst. Als je mijn blog volgt, wist je dit waarschijnlijk al. Toch ga ik vandaag mijn favoriete herfst dingen met jullie delen!

Favoriete thee
Ik ben dol op thee: ik drink thee het liefst de hele dag door. Ik vind de meeste soorten thee wel lekker, maar in de herfst is mijn favoriet toch wel een kruidenthee, vaak met kaneel. Ook vind ik Lemon van Lipton erg lekker, en ik denk dat mijn all-time favourite toch wel Sleepytime is van Celestial Seasonings. Ik dronk deze thee vroeger altijd in Engeland, maar opeens was 'ie ook in Nederland te koop. Als ik die thee drink denk ik weer terug aan de leuke vakanties.

Favoriete koffie
Ik hou van koffie, maar dan wel van échte goede koffie. Het liefst drink ik koffie gemaakt van koffiebonen, en dan zwart. Het gekke is dat ik in de UB (universiteitsbibliotheek) wel altijd cappuccino drink. Geen idee waarom, maar dit is vrijwel de enige cappuccino die ik wel lekker vind.

Favoriete avondeten
Dit vind ik lastig, omdat ik geen gerecht heb wat ik vooral in de herfst lekker vind. Ik hou van Chinees, pasta's, rijst met groenten en zalm... Een favoriet gerecht voor de herfst heb ik niet.

Favoriete snoep/koek
Ik ben niet zo'n zoetekauw, maar 's avonds op de bank met een kop thee en koekjes vind ik nog wel lekker. Ik ben geen grote fan van koekjes, maar er zijn wel bepaalde koekjes waar ik erg van hou. Bastogne, bitterkoekjes, Pims (ja, die 'vieze' met sinaasappelsmaak) en Café Noir zijn een paar van mijn favorieten. Oh, en Tony's Chocolonely in Karamel Zeezout - heerlijk!

Favoriete sjaal
Ik hou van de Zara sjaals. Die zijn enorm, en je kunt je gewoon gebruiken als dekentje. Ik vind dat echt ideaal omdat ik echt een koukleum ben. Ik sla 'm altijd helemaal om in mijn tutorials.

Favoriete jas
Op dit moment draag ik nog altijd mijn leren jasje van de Mango, maar ik zit eraan te denken om zo'n 'fluffy' jas te kopen. Eigenlijk vond ik dit helemaal niet bij mij passen, maar toch ben ik er wel benieuwd naar. En omdat ze zo lekker zacht zijn, past het misschien juist wel weer bij mij. Ik twijfel nog!

Favoriete schoenen
Het liefst draag ik zwarte enkellaarsjes. Met hak of zonder hak maakt niet uit, zwarte enkellaarsjes zijn echt mijn favoriete schoenen in de herfst!

Favoriete geurkaars
Ik vind de Yankee Candle kaarsen heerlijk ruiken, en een van mijn favorieten is denk ik wel Midsummer's night en Midnight Oasis. Daarnaast ben ik helemaal verslaafd aan de Barfly geur van Scotch & Soda, en die hebben ze ook in een geurkaars! Ik vind ze wel prijzig, maar stiekem wil ik 'm heel graag.

Favoriete lipstick
Ik vind het leuk om in de herfst wat donkerdere kleuren op mijn lippen te dragen. Nu zijn Whirl en Diva van MAC mijn favorieten.

Favoriete parfum
Barfly van Scotch & Soda, HEAVEN. Of Alien van Thierry Mugler, ook goddelijk.

Favoriete bezigheid
Op de bank hangen met thee en lekkere dingen, met een dekentje, aangestoken kaarsjes en een leuke film. 

Dit waren mijn favorieten van de herfst! 

Wat is jullie favoriete lipstick in de herfst?

4 comments

 1. Mijn favoriete lipstick is d for danger van mac, maar vind diva ook echt perfect voor de herfst maar helaas heb ik die niet. Wat een leuke herfstige tag! <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Oh, kruidenthee! Zo lekker! Kaneel en pompoen EVERYTHING in de herfst, haha! Ik drink trouwens de Sleepytime Extra wel eens voordat ik naar bed ga. En wat grappig, ik was vroeger verliefd op Midsummer's Night van Yankee Candle, maar de laatste tijd ben ik de geur beu. Misschien heb ik hem iets te veel geroken... O:-)

  ReplyDelete
 3. Ik drink alleen maar groene thee! Of verse munt, maar dat is ook groen :)

  ReplyDelete
 4. Jaaaa, Pims zijn lekker :-) Vind de traditionele met sinaasappel lekker maar volgens mij is er ook eentje met aardbeiensmaak en zelf chocolademousse, niet?

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD